+1 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (682 puan) tarafından
tarafından kapalı
Yarım saatten bir gelen sancım var bel ile karnimda az önce bezinde bir kaç damlalık kan olduğunu gördüm bebeğin hareketleri de sağlıklı doğum başlangıcı mıdır yaridmci olur musnz bugün 40 haftami doldurdum
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(670 puan) tarafından

Başlangıçta bu erken kasılmalar menstrüel kramp ya da bel ağrısı gibi hissedilir. 20 ila 30 dakika aralıklarla gerçekleşir. Ağrı ya da kramp giderek daha şiddetlenir ve daha uzun sürer. Kasılmalar da daha sıklaşır ve üç ila beş dakikada bir olmaya başlar. İşte düzenli sancılar başlamışsa doğum yaklaşmış demektir.

-Reklam-
0 oy
(18,655 puan) tarafından
Bence nişanın gelmiş canm ama hemen gitme hastaneye sancıların sıkılaşsın
(682 puan) tarafından
İlk gebeligimde bu saatte nişanım gelmişti sabaha karşı 5 de sancım başlamıştı sabhaa kadar bekleyeceğim teşekkür ederim
(18,655 puan) tarafından
Tecrübelisin sen canm ne yapacağını biliyorsun Hayırlısıyla kucağına alırsın insallah
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Doğru hastaneye git canım bebek kakasini iyebilire ablamda 40 doldurdu kakasini yedi ve ablamı zehirliyordu seni korkutmak istemem canım ama lütfen bir doktora git
(1,541 puan) tarafından
40 haftayı doldurdu mu ve yanında biri var mi
(682 puan) tarafından
12 den sonra tam 40 haftalık olacak yanımda malesef kimse yok eşim var oda kızıma bakacak nasıl yapacağım bilmiyorum
(1,541 puan) tarafından
Canım miden bulanırsa direk kötü hissedersen git allah yardimcin olsun canım
(682 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için minnettarım
(1,541 puan) tarafından
Analı babalı büyüsün canım hayırlı  olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 497 göst.
15 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Pimpiriklibiranne (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 797 göst.
0 oy
12 cevap 442 göst.
14 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oznurr (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 768 göst.
15 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,673 soru

24,186,965 cevap

336,699 kullanıcı