0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından kapalı
Allah rızası için yardımci olurmusunuz lütfen durumumuz yok bez yetişemiyorum lütfen yardım edin sonsuz dua ederim 
notu ile kapatıldı: Yasak post

9 Cevaplar

+1 oy
(14,968 puan) tarafından
Cidden enayi silkeleyecek yer arıyorsunuz artık. Burası bir sosyal platform. Kaymakamlık değil muhtarlık değil. Nasıl güvenilmeli mesela size. 
-Reklam-
0 oy
(208 puan) tarafından
Sen dun de atmistin bayan yardımci oldu sana sahte hesapmisin neden insanları kandiriyorsun
0 oy
tarafından
Bak canım eşim  2 işte çalışıyor gece bilmem kacta geliyor işe. Herkes ay sonunu zor getiriyor . Gerekirse gece gündüz çalışın çocuğunuzu kimseye muhtaç etmeyin.  
(4,727 puan) tarafından
Aynen canım benim eşim de iki işte çalışıyor hatta ikinci işten askerî ücretin çok altında alıyor ama gerçekten bugüne kadar kimseye muhtaç etmedi ne beni ne iki çocuğumu.
Bunlarda silkeleyecek enayi arıyorlar buluyorlar gün geçtikçe farklı hesaplarla geri geliyorlar
tarafından
Hergün gece  12 de geliyor elimizde 3 5 kuruş para geçsin diye, işten çıkıp başka işe gidiyor. Gidin çalışın hadi şimdi biri verdi mamayı eb fazla  15 gün gider peki sonra ne olacak. Durumu olmayan, bakamayacak çocuk yapmasın ya
(4,727 puan) tarafından
Aynen öyle valla Bizim adamlar da kolay kazanmıyor parayı ben bir şey alırken yüz kere düşünüyorum alsam mı almasam mı diye
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Ya nasıl insanlarsınız. Gidin çalışın eliniz ayağınız yok mu ? Madem bakamiyorsunuz niye doguruyorsunuz. Sürekli yardım postu açıyorsun sen ve sürekli postlarını siliyorsun
0 oy
tarafından
Aileniz yokmu hiç yardım edecek 
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Sanal dilenci buraya yazabileceğin android telefonun var gerekirse onu sat kimseye muhtaç etme. Nefret ediyorum böyle dilencilerden alt katımda da var evladını milletin evine gönderip okul harçlığım yok diye yok diye dilendiriyor. İğreniyorum evladını kullanan insanlardan 
(14,968 puan) tarafından
Ya Allah için bi ben mi tilt oluyorum diyorum ben de yardım ederim ama durup durup bez mama bez mama. Ne bileyim satıyor mu satmıyor mu. Market önünde bile iade edeni gördük ya.
0 oy
(6,643 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun cnm ama sana şöyle dym bnm erkek kardeşim güvenlik gece sabaha kdr o işi yapar bak kar kış onlarda öyle kulübede oturmak yok iki çocuk pes peşe oldu Allah bağışlasın bu arada. Sabah gelir bı saat uyur uyumaz tesisatı dükkanı var oraya koşar o kdr uzuluyorum ki milletin resmen b.okunu temizler kendisi bunu der tabi ama yine çocuklarına yetsmek için hiç uyumaz sende eşinde calsabilirsnz  başkasından istemek yerine hadi çıktı biri kaç gün kaç defa etcek yardim
0 oy
(4,727 puan) tarafından
Vala kusura bakma da burada buluyorsunuz bir iki enayi alıyorsunuz alacağınızı sonra bir iki ay sonra farkı hesap ırk tekrar geliyorsunuz

Benimde var küçük bebeğim bende beş yetiştirmekte zorlanıyorum ama eşim gece gündüz iki işte çalışıyor

Pardon ama buraya yazıp dileneceğinize muhtarlığa kaymakamlığa belediyeye valiliğe gidin.. çünkü gerçekten durumu olmayanlara ihtiyacı olanlara az da olsa yardım ediliyor.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 269 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 1,085 göst.
+1 oy
5 cevap 457 göst.
0 oy
2 cevap 227 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,856 puan) tarafından soruldu

Kategoriler