0 oy
689 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,126 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Merhaba arkadaşlar, bu tarz yatak kullanan var mı? Üst katı oyun alanı alt katı yatak olarak kullanmayı düşünüyorum. Kullanışlı olur mu diye merak ediyorum

12 Cevaplar

0 oy
(9,081 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

Bizimki kaydiraksiz alti dolaplisi. Yaptirdigin yere gore degisio ama dandik cok suntalam 2 sene oldu alali max 2 sene daha kullanabilir yalama oluo vida yerlerinsunta oldgundan.  Mdf ise yillarca kullanir
(2,126 puan) tarafından
Çok güzel gözüküyor. Fiyatları da az değil öyle 3-4 yıl kullan at istemem
(9,081 puan) tarafından
Aynn ben 2020 de almistim 2400 tl idi dedim ilkokula kadar kullanir sonra genc oadai yaparim kizima 2 . Cck dusunmuyordum  kazayla kardes oldu simdi  seneye yada sonraki sene. Genc odasi ikisinede yaparim  diye dusundum calsma masasi falan lazim olacak kiz okula baslayinca.  Gaysan mobilyadan dusunuyorum bakalim akilli.
(2,126 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ben de başka daha sade şeylere bakayım
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum 
(2,126 puan) tarafından
Fotoğraf geç yüklendi canım bakabilirsin
0 oy
(1,193 puan) tarafından
guzel fikir ilk defa gordum ama bence yaslari buyudukce o kaydirak da kucuk olacagi icin pek ilgisini cekecegini dusunemedim
(2,126 puan) tarafından
Kaydırak çıkarılabiliyormuş. Kızım 2 yaşında iken almayı düşünüyorum ama emin olamadım. Üst katı oyun için kullanmazsa hiçbir anlamı yok
(1,193 puan) tarafından
aynen oyle eger hareketliyse belli bir duzen kurmayi sevmiyorsa cocugun orayi kullanmaz gibi
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Bu gibi kullanisli seyleri cok seviyorum.  Buyuyunce satarsin temiz kullanirsan
(2,126 puan) tarafından
Hamile kaldığımdan beri bayılıyorum bu modele, çok da istiyordum ama çocuk olduktan sonra daha gerçekçi düşünmem gerekti. Arkadaşlar da yazmış, güvenlik açısından tedirgin etti. Vazgeçtim :( yorum için teşekkür ederim
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Siz bilirsiniz ama bence çok gereksiz
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Güzel ama 2 yaşındaki çocugu orda tek başına yüksekte bırakmayacağına göre bence anlamsız 
(2,126 puan) tarafından
Evet tek bırakmaya korkarım, kızım her şeyden çabuk sıkılıyor. Sanırım çok kullanmaz üst katı :/
0 oy
(789 puan) tarafından
Bunu alsam benim yaramazlar iki dklik ederler 
(2,126 puan) tarafından
Ben de vazgeçtim, hem tehlikeli hem zamanla kullanışsız olacak. Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Benimki atlar burdan hiç o riske giremem 
(2,126 puan) tarafından
Evet bana da tehlike geldi, vazgeçtim. Teşekkür ederim
0 oy
(7,710 puan) tarafından
Ben olsam bundan almam 2 gün oynar sıkılır ve bi zaman sonra gözüken batar pişman olursun. Çocuk bütün gününü orda gecirmeyecegine göre gereksiz canım.
(2,126 puan) tarafından
Çok haklısın canım ben de öyle düşündüm. Çabuk sıkılacak boşuna yer kaplamış olacak, çok da büyük. Teşekkür ederim, vazgeçtim ben de :)
(7,710 puan) tarafından
☺️iyi yaptın canım
0 oy
tarafından
Ya bilmiyorum kullanmadim ama bana pek kullanışlı gelmiyor ya eğer çocuk küçükse merdiven kısmından düşebilir veya sürekli oraya gitme isteği olabilir die
(2,126 puan) tarafından
Evet haklısın, çabuk sıkılıp üst katı kullanmazsa boşuna yer kaplamış olacak. İlk etapta tehlikeli olacak, vazgeçtim. Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Berf (6,399 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 568 göst.
0 oy
4 cevap 650 göst.
0 oy
1 cevap 304 göst.
12 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,491 soru

24,059,197 cevap

330,053 kullanıcı

...