0 oy
812 göst.
Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından
Çok yorgunum evin işi bitmiyo yetişemiyorum hem çocuk hem ev işi hava şartları kötü çıkıp hava alamıyorum bir odam dağınık kaç gündür toparlayamadım ya gece uykumdan feda edecegim ya çocuklarla yapmaya kalkisip sinir olup çıkacağım siz nasıl yapıyorsunuz nasıl yetisiyorsunuz biri Nisan'da 3 yaşında olacak biri 3 aylık 

35 Cevaplar

0 oy
(7,470 puan) tarafından
Evet bu yuzden baska çocuk dusunmuyorum allah yardimcin olsun 
-Reklam-
0 oy
(6,648 puan) tarafından
Tatlım kızım 18aylik oğlum  25 günluk o kadar zor ki inan ne yptgmi bmde blmyrm ev işi herturlu yapılır bn bı gün evi maina yapar silerim toz alırım 4 gün yapmam ama yine toparlarim .

Kızım çok hareketli oğlum çok gazlı onların uyuduğu zaman saat 2 ile 4 aradı hemen yemek yaparım elbise atarım makinaya. Sermek kisket olmaz eşim gelince sererim o esnad yemek çay derken kendimi ocerde emzirirken görüyorum  bende şuan insanlıktan çıkmışım başım agryr öğle aralarında ağlıyorum yoruluyorum uykusuz kalıyorum bünyem kaldrmyr artik Allah evlatlarimzi bağışlasın zor vala  sonra hoc bişey olmamış gobi kizmla oynuyorum 

Öğle oğlumu emziryrm kizmi ayağımda sallyrm 

Gecicek inşallah buna inanıyorum Rabb'im yardımcın olsun cnm 
0 oy
(34 puan) tarafından
Benimde iki tane biri bı ay sonra 3 e girecek biri 6 aylık ama yetisiyorum hata çoğu zaman bitirip oturuyorum üstelik evim sobalı yetişemiyorum diyenleri anlamıyorum üstelik benim çocuklarim da yaramaz erken kalkıyorum kahvaltıdan sonra ise koyuluyorum sonra uyutunca yemek yapıyorum 
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Benim de kızım 2 yaş 4 aylıktı oğlum doğdu hayat zor sanıyordum şimdi oğlum 15 aylık meğer hareketlenince daha zormuş :D
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ah anam bana geleceği anlattın şuan benm 27 aylik kizim 10 hayat hamileyim sonum şuan sen galiba bende bi an naptim dedim şuan şu halle toplanıyor benm adam çocuktan beter oldu içe Allah sonumuzu hayır eylesin
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Aynı ben saldım ya bazen annem geliyor o günler detaylı temizlik yapıyorum onun dışında sadece yemek yapıyorum. Üstten toparlıyorum Bi günlük tuvalet banyo temizliyorum onun dışında bişi yapmıyorum toplasamda yarım saat sürmüyor. Yetişmeye çalışmıyorum artık beğenmeyen gelmesin napim evlatlarımla oynuyorum çocuk gibi eğleniyorum bende. Biri 2 yaş 3 aylık biri 6 aylık oldu. Kafamı yormuyorum artık napim saldım 
0 oy
(108 puan) tarafından
Az kaldı benimde krizlere artı kaynana ile yaşıyorum mecbur yapılmalı bakalım Allah kolaylığını veirr inşAllah.
0 oy
tarafından
Allah yardımcn olsn canm ben 1 çocukla yetişemiyorm 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ay bende kaç gündür ***** gibi dip temel temizliğe kalktım .Allah biliyor ya zor bitirdim iki cocuka
0 oy
(656 puan) tarafından
Tek çocuğum var 16 aylık, işi gücü bırakıp onunla ilgileniyorum çoğu zaman. Sadece yemek, banyo gibi temel ihtiyaçlar için zaman ayırıyorum. Kalanı kuzuma. Başka türlü sakın çocuk yetiştirmek çok zor. Bir de ilk çocuğum, hiçbir anını kaçırmak istemiyorum. İş dursun diyorum çoğu zaman 
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Çocuklu evi temizlemek kar yağarken kapıyı süpürmeye benziyo temizledigin odayı kitlersen temiz kaliyo anca hele oturduğumuz oda hic toplu kalmiyo bendede 3 cocuk var olduğu kadar olmadığı kader diyorum 
0 oy
(861 puan) tarafından
Çocuklar çok hareketliyse zor oluyor. Şükür benimkiler uslu biraz rahatım :) 
0 oy
(913 puan) tarafından
Ev leş gibi geliyo gözüme ama gub sonunda halim kslmiyo bide çalışıyorum  bende çözümü gözlüklerimi takmayarak buldum  her yer tertemiz sadece dip köşe temizlik yaptığımda takıyorum artik
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ya ben üç çocukla ne yapayım bilemedim bizde herşey düzen tertip içinde oluyor  kızlarım 10 ve 7 yaşında öğrettim yapabilecekleri şeyleri yapıyorlar eşim de benim gibi düzen tertip sever o yüzden sıkıntı olmuyor 
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Bı kızım üç buçuk yaşında değeri beş aylık bu karda kışta tasinicam.bide bı yandan da toparlanıyorum ev işleri bi kenarda Dursun:(

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 768 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Defne21defo (800 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 886 göst.
16 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,506 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 365 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (2,012 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,068 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,025 soru

24,052,448 cevap

329,744 kullanıcı

...