0 oy
586 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bi insan eşine paranın lafını edermi bi 100 tl yi çok görürmü heleki bu konu sağlıksa kaç gündür çok fena gribim bebeğimde küçük sağlık ocağına gittim geçmedi hastaneye götür beni dedim aldı beni baktımki yine sağlık ocağına götürdü şaka mısın devlete gitmiyo muyuz dedim burdan oraya git gel masraflarla 100 tl gidecek dedi neye uğradığımı şaşırdım eve geldim sadece ağladım o kadar kötüyüm ki yüzünü bile görmek istemiyorum şuan :'(

10 Cevaplar

0 oy
(3,757 puan) tarafından
Nerede yaşıyorsun ki canım okdr tutuyor nekdr uzakki
tarafından
Ya git gel değil sadece sigortam olmadığı için 50 tl de muayne alıyolar o şekilde git gel 100 tl diye hesap tutuyo bana boşu boşuna gidecek diyo ya
-Reklam-
0 oy
(163,332 puan) tarafından
Kız sinirlenme belki adamda para yoktur insaniz parasiz kaldigimizda oluyo belki diyememistir param yok diye
tarafından
Para var canm biliyorum herşeye para var sigara benzin amcasının oğluna bile ben kime muhtaç olayım
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah 

Eşin kabalık etmiş 

Ama çok mu uzak hastane nerde oturuyırsunuz ki o kadar tutacak 
tarafından
Şehir hastanesi uzakta yapıldı baya mersinde oturuyorm merkeze uzak kalıyo
tarafından
Kıyamam ya çok geçmiş olsun
O zaman sana baksın yemek yapsın yedirsin içirsin madem götürmüyooo :((
tarafından
O aptllığı bi tek ben yaparm onun gözünde benm hiç bişeyim yok ki :(
tarafından
Canım acile de gitsen sigırtan yoksa bile 6 tl ödüyorsun bunu baştan belirteyimmm
Bursadan antalyaya gidip gelmişliğim var gidiş 90 geliş 110lira tuttu sizin nasıl 100 lira tutacak
Sağlıktan önemli mi para tamam yoksa o ayrı ama hastasın parayı düşünen adamlar beni sinir eder
Kalk bi duşa gir gitsin eczaneden bi tylolhot alsın bari yaaa sinir oldum haaa
tarafından
Şuan moralim çok bozuk hiç bişey yapmak istemiyorm ağlıyorum sadece sinirden ben parasında değilim biraz ilgi alaka ya karısıyım ben bıraktı evin önüne gitti
tarafından
Defolsun gitain yaaa kıyamam sana ben kuzum hadi kalk bi duş al kendine gelirsin
0 oy
(25,178 puan) tarafından
100 TL masraf yapacak kadar nerde yasıyorsun ki git gel masraf olsun. Belki durumu sıkışıktır diyememiştir. Ihlamur falan için ballı zencefil gribe iyi gelir
tarafından
Canm hastane masrafyla birlkte şehir hastaneside biraz uzakta kalıyo o yüzden özel hastane bile istemedim devlete gidelm benm gribim ilaçlarla geçiyo sadece ben biliyorm
(25,178 puan) tarafından
Devlet hastanesi paralı değil ki
tarafından
Sigorta olmayınca 50 tl özel muayneden alıyolar burda
0 oy
tarafından
Aaa hep mi öyle 
tarafından
Valla ben ne zaman bişey olsa hep böyle bi muameleyle karşılaşıyorm yani tek bana böyle
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
erkekler çok nankör gerçekten hele ki ese karşı bide hainler 
tarafından
Ben onun bi yeri ağrığında o iyi olmadan yerime oturmuyorm dün öksürükten yatamadm iyi olmuşsun bugün zaten diyo bana
tarafından
kız hepsi aynı bunların zaten bende sinirliyim ona iki gündür biz ne yaparsak yapalım bi gün hasta oluruz onlarda bize hergün hastasın muamelesi yapsın
tarafından
Valla ben büyük yemin ettm önümde kıvransın bakmicam ona bu çok dokundu bana
0 oy
tarafından
Öküz ya tam bir öküz valla kusura bakma canım ne demek 100 lira gidecek ya böyle Bi saçmalık mı var ayıp ya ailen yok mu orda ara bari onlar götürsün seni 
tarafından
Ailemi arasam kıyameti koparır babamda o gün kızıyordu bana zaten bu ne sorumsuzluk niye götürmüyor seni diye
tarafından
Koparsın canım oda adam olsun azcık ara bence çocuğun da var çok zor
tarafından
Yok canm gitmicem bi yere kızıma bulaşmasın da daha kötü olayım umurumda değil artık
0 oy
(518 puan) tarafından
Seni en iyi ben anlarım galiba.var öyle eşler maalesef.benimki de aynı para herşeyden önemli,eve çocuklara bana cimri,kendine değil.Allah ta biliyor ya ben razı değilim ne bu dünya da ne öte dunyada
tarafından
Bende allaha havale ediyorm bugün ben çalışmıyorum her konuda ona muhtacım oysa bana böyle davranıyo allahım beni ona muhtaç etmesin bundan sonra
(518 puan) tarafından
Bende hep dua ederim ne ben ne çocuklarım muhtaç olmayalım diye,ama maddi olarak muhtacız işte,her para istediğimde olay,verdiğini eve harcarim olay,kendim evden iş yapıyorum ona bile karışır
0 oy
(571 puan) tarafından
Kiz bu saglik konusunda boyleyse diger masraflarda nasil bende mersindeyim bizede uzak ne zaman olsa goturur esim sagolsun yani saglik bu esin cocugun senin para konusu etmesi hata ya otobusle bile yaninda gitse kafi yeterki yannda olsun 
tarafından
Bende onu diyorum ama insan nankör olunca böyle oluyor demekki
(571 puan) tarafından
Haklisin valla ne diyim insallah hatasini anlar
tarafından
İnşallah canm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,630 soru

24,061,395 cevap

330,159 kullanıcı

...