0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (1,183 puan) tarafından
Arkadaşlarımın içinde tek evli olan benim birde farklı ilçede oturuyorum. Burda 1 tane bile arkadaşım yok. 3 ev degistirdim ilk evimde hiç bir komşuyla asansörde bile karşılaşmadık hepsi çalışırdı hiç bir insan yüzü görmedim. İkinci evimde hepsi yaşlıydı 60 65 70 arasıydi birde koronaydi kapıyi bile maskeyle Acarlardi. Bu evde genç var hepside evde çalışan 1 2 kişi fakan var ama herkes bir birinin kuyusunu kazıyor. Yüzüme gülen arkamdan konuşuyor. İlk evkendigim zaman iğne oyası kursuna gittim halk eğitime ordan tanıştığım insanlar vardı ama gittikten 2ay sonra korona başladı sonra ben gebeydim devam edemedim. Ya canım sikikinca bir kahve içmeye gidecek arkadaşım yok. Çok yalnızım çok bunaldim eşime anlatırım arkadaş edin diyor sanki arkadaş gökten yağıyor imkanların bu bu imkanlarda ne yapayım da arkadaş edineyim.annem uzakta ya bir akrabamız bile yok burda evine gidip sohbet edeyim desem. Kafayı yemeye az kaldı ya

5 Cevaplar

0 oy
(22,689 puan) tarafından
Küçük bir şehirde değilsen çocuğunu Oyun grubuna götür. Orda annelerle tanisabilirsin belki. Hem onun icin hem senin için iyi olur 
-Reklam-
0 oy
(210 puan) tarafından
Tekrar başlasan kursa olmaz mı? Hangi ilde oturuyorsun bilmiyorum ama.
(1,183 puan) tarafından
Çocuğumu birakacak kimsem yok çok istiyorum gitmeyi ama yok bakacak kimse yok
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Bende diyordum yalnız olan benim , ama yalnızlığımla mutluyum  canım kızım var zaten sagolsun okadar yaramazlık yapıyor ki sıkılmaya kahve içmeye bile fırsatım olmuyor ailelerden  çok uzaktyqjz  senede 1 veya 2 kez gideriz bu sene gitmeyi bile düşünmüyorum okadwr ki yoruyur beni
(1,183 puan) tarafından
Oğlum en yakın arkadaşım zaten ama insanın için bazen böyle daralıyor. Canım sıkılıyor kalbim sikisiyor zaten ruh ahalim depresif oluyor. Reglime 2 gün sanırım ondan
0 oy
(3,303 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canım. Gercekten gurbette olan biri olarak seni anliyorum  bende 1 yıldır komşulara gidip gelmeye başladım. Rabbim karsina jyi insanlar çıkarsın. 
(1,183 puan) tarafından
İnan gidecek komşuda yok bu ev de bizim bir de yani ev degsitirme durumumda yok hana irda komşuluk vardır desem
0 oy
tarafından
Bende gurbetteyim ve hic arkadaşım yok esimin ailesi var ama fazla gitmiyorum akrabadan dost olmaz heleku eltiden bi komşum var cok iyi en bende tekim oğlumla cok sıkılıyorum ama yapicak birsey yok 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 331 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 253 göst.
0 oy
3 cevap 176 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.

Kategoriler