0 oy
213 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar yaprağım tuzluydu yıkadım falan yapragin birini yedim hiç bişey yok tuz namına neyse iç hazırladım sardım bı pisti yapraklar zehir gibi tuz niye öyle olmuş olabilir ben bu yaprağı yıkayıp tadına baktım içine de azıcık attım ama kaynadıktan sonra yaprak yine tuzlanmış nasıl geçer o acaba 

7 Cevaplar

0 oy
(1,655 puan) tarafından
Tahminim geçmez genelde bir gece suda bekletmek gerekiyo salamurayi yapanlardan öyle duydum 
tarafından
Teşekkür ederim bu sefer geceden koyayim
-Reklam-
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Bir gün öncesine suda bekletmen gerekiyor. Bende bir kere yikadim yedim birşeyi yoktu piştikten sonra tuzlu oldu. Yoğurtla yedik
tarafından
İşte benimde öyle oldu
(2,128 puan) tarafından
Yoğurtla yiyin canım çokta kötü olmaz öyle
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Saracağın zaman akşamdan soğuk suya koy salamurası gitsin canım. Buna pek yapılacak birşey kalmamış ama limon biraz keser ekşili seviyorsanız limon sık üstüne. 
tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(3,400 puan) tarafından
Benimde oyleysi bir taşım kaynatın.sonra sus abiraz beklettim tuzu gitti
tarafından
Bende öyle yapayım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Yıkayınca fazla belli olmuyor cnm bir gece suda bekletirim mutlaka ve arada suyunu degistiriyorum 
tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(3,402 puan) tarafından
Canm bnde şmdi Bi sudan geçirdim sıcak su koydum üstüne sabaha kadr bekleticem bazn buna rağmen tuzlu oluyor salamura, malesef piştikten snra dönüşü yok diye biliyoem
tarafından
Evet ya çok kötü oluyo

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 114 göst.
1 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelikheyecanim (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,630 göst.
7 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 284 göst.
20 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,466,780 soru

24,035,340 cevap

328,896 kullanıcı

...