0 oy
218 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kizlar ben kizima Nimenrix  aşısını  vurduruyorum  bugün bir akrabam bebeğine menenjit asisini  doktora hesaplatmak  için gitmiş . Bebegi 5 aylık ona 4 doz şeklinde ayarlamış  doktor iki nimenrix 2 tanede b harfi ile  başlayan bir aşı  adını aklımda tutamadım. Bizim doktorumuz kizima böyle bir aşı  takvimi hazırladı. Fotosunu  yüklüyorum. Bende nimenrixsi  vurmayı tercih etmiştim. Kafamı  karıştıran şey yoksa  doktor bana bu 5 aşıyı vurdurun dedi de ben mi anlamadim. Bana sanki hangisini tercih ederseniz ona göre vurdurun demisti.  Ama şimdi bu seferde aktabama neden 4 doz şeklinde ayarlamış 

Kizlar anlatabildim mi  bilmiyorum. İnşallah anlamissinizdir

image

6 Cevaplar

0 oy
(1,944 puan) tarafından
Bizim doktorda sizinkinin  aynisini planlamıştı hatta p.tesi son beksero dozunu vurdurduk
tarafından
Yani canim doktor tercihi size mi bırakmıştı hangi aşıyı vurdurmak istersen diye.
(1,944 puan) tarafından
Hayir yazdigi aylara gore yaptirdik iste hepsini
(1,944 puan) tarafından
Ama ben iki ayri doktordan planlama yaptirdim ikiside ayni yapmisti
(1,944 puan) tarafından
Yalniz sizin planla ayni degilmis  zaten her doktor farkli planliyor  ama totalde 5 tane asi oldu oglum
-Reklam-
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Canım bu bı tercih değil. 2 sinide vurdurmak gerekiyo. İkisi farklı grup menenjit virüsune karşı. bebekken kızıma nimenrix yaptrdim. Maddi yeterliligim yoktu. Dr 5 yaşından önce bexsero yaptr dedi. Şimdi 2 doz bexsero olcak biri haftaya diğeri 2 ay sonra. Bebeğime de bexsero ile basliycam. Ara aylar da da nimenrix yapılacak.
tarafından
Yarin aldim sırayı canim
tarafından
Çok teşekkür ederim canım
(1,101 puan) tarafından
Rica ederim ❤️
(20 puan) tarafından
Fiyatlarını öğrenebilir miyim ben de vurduracağım
(1,101 puan) tarafından
Nimenrix in güncel fiyatını bilmiyorum ama bexsero şuan 1280 tl
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Dört doz benim 2 si bexeroydu sanırım 3. Sizinkinden olcak bunlar grup grup. Her grupta farklı koruyucu özellik var.bınarada fiyatı ne olmus en son 900 dü
0 oy
tarafından
Bu aşı çocuğun yaşına  göre ayarlaniyor. Benim kızım üç yaşında tek doz nimenrix iki doz bexero ayarladık. Bu ay ikinci doz bexero yaptircam
0 oy
(49 puan) tarafından
Biz her ikisini de vurdurduk 5 doz toplam. Bence sen yanlış anlamışsın çünkü ikisini de yazmış doktor. sorma imkanın varsa tekrar sor bence
tarafından
Sira aldim canim yarına ınsallah gidip sorcam
0 oy
(386 puan) tarafından
Bizede 9 11 ve 20.ayda 3 doz bexsero 13.ayda nimenrix şeklinde önerdi doktorumuz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 217 göst.
16 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
1 cevap 108 göst.
19 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
27 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gul2727 (228 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,106 soru

24,039,737 cevap

329,066 kullanıcı

...