0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (457 puan) tarafından
Merhaba hanımlar kızım başını tutup başım agrıdı diyor acaba huymu edindi yoksa gerçekten başımı agrıyor anlamadım veya sinizüt falan olabilirmi

10 Cevaplar

0 oy
(313 puan) tarafından
Onun yanında biri öyle dedi mi acaba mesela oğlumda aynı şekilde ay başım ağrıdı diye taklit eder 
(457 puan) tarafından
Doktora götürücem ama kafama takılam şey şu bademcikleeçei çok büyük yani kulak Brun bogaza göteücem oda etkiliyor olablirmi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Son zamanlarda evde kimse başını tutup basım ağrıdı diyormu
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Bi doktora götür bakalım bence. Benimki de bikaç gündür gözüm acıyor diyo cumartesi randevu aldık götürcez ne olur ne olmaz tedbir almış olursun
0 oy
tarafından
Huymu yada gercekmi bunu ancak Dr anlar benim kızımda kulağım acıyor diyordu götürdük gerceten kulak iltihabı varmış başka hiçbir belirti yoktu ne ateş ne akıntı o yüzden üzerinde durmanda fayda var 
(457 puan) tarafından
Ay hangi bölüme götürmek lazım
tarafından
Normal çocuk Dr unuza gidin canım Allah korusun ciddi birseyde o zaten yönlendirir
(457 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Yaşlı biri var ise babanne anneannesi gibi ordan görmüş olabilir taklit ediyor olabilir eğer ağrı ise ağlar diye düşünüyorum 
0 oy
(53,907 puan) tarafından
susuzluk ve uykusuzlukta yapiyo
0 oy
(5,432 puan) tarafından
Siz basım ağrıdı falan diyorsanız eğer sizi taklit ediyor olabilir ama yinede ihmal etmeyin doktora götürün 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Valla kuzum nolur götür doktora. Bu yaz kötüsü geçti yakınımızın başından üzüleceğine emeğin kalsın 
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Benim kızımda biara öyle söylüyordu kafasını tutuyordu anne başım ağrıyor derdi sürekli şimdide ayagım agrıyır diyor 
0 oy
(22,923 puan) tarafından
Birinden ogrenmediyse eğer başı agriyordur gerçekten. Bence götürün hemen doktora
(457 puan) tarafından
Bu yaşta baş agrırmı peki
(22,923 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ağrıyor diyorsa belki gerçekten de ağrıyor olabilir. Oğlum da ne zamandır karnım ağrıyor deyip duruyor. Neredeyse 2 ay oldu. Biz de bugün ultrason çektirdik. 1 aydır ultrason sırası bekliyorduk. Burnu falan tikaliysa ondan olabilir usutmesi biseyi var mı biraz takip et. Ben grip olacagimda basım ağrır mesela belki onun da öyledir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 374 göst.
2 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Hudam (664 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 226 göst.
28 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melek2844 (61 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,084 soru

24,081,703 cevap

331,234 kullanıcı

...