0 oy
290 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (693 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba arkadaşlar evdeyim il dışında oturuyorm çocuğum küçük evden satış yapmak istiyorum dolap ve gardoraps hesabıma bakmak istermisiniz  haz1802 adresim
notu ile kapatıldı: Yasak post

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Takip edeyim canim
(693 puan) tarafından
Teşekkür ederim geri dönüş yapicam
-Reklam-
0 oy
(18,204 puan) tarafından

Uyarıyi neden vermişler anlamadım :ermm:

Bol satışların olsun insAllah cnm

(693 puan) tarafından
Bende anlamadım siyasi içerik reklam ne alaka acaba. Teşekkür ederim ❤️
(656 puan) tarafından
Buradan satış yapmak yasak olduğundan olabilir mi?
(693 puan) tarafından
Doğru burası koca kaynana elti görümceye saydırma yeri
(1,929 puan) tarafından
Yasak çünkü kapatılmış
0 oy
(656 puan) tarafından
Oldu o zaman herkes dolap ıvır zıvır hesabını yazsın buralar hep satış postu olsun ondan sonra. Bi siz akıllısınız zaten.
(656 puan) tarafından
Bi akıllı kendileri sanıyorlar. Oldu madem akşama kadar herkes gardırops paylaşsın.
(693 puan) tarafından
Önce Bi hadsizlik yapmamayı öğrenin sizin karşınızda çocuk yok doğru burası eş kaynanana elti görümce komşu dedikodu yapma yeri eğer bunlardan biri ile ilgili post acsaydim akıllı olurdum çünkü akıl böyle bir şey bitane ben bu uygulamanın dışında yazdım amacın dışına çıktım zaten
(656 puan) tarafından
Kimse size dedikodu postu açın demiyor ki, satış pazarlama sitesi değil burası diyor. Biz de hoşlanmıyoruz dedikodu postlarından belki, ne kafana göre etiket vuruyorsun hemen? Anında da mağdur oluyorsunuz ya. Ne güzel ha.
(1,929 puan) tarafından
Evimin sesi yasak bu tarz postlar onun için uyarı butonu koymuşlar yetmiyor direkt platform sahibi kapatıyor
(693 puan) tarafından
Paylaştığınız postalardan bakılınca etiketi kendinizin yaptigini görüyoruz ve sizler kaosla beslendiginiz çok belli biraz mutlu olmayı deneyin yasaksa kapatılır ama çirkin bir şekilde yorum yapma hakkını size vermez

İlgili sorular

Kategoriler

1,468,834 soru

24,064,789 cevap

330,310 kullanıcı

...