0 oy
166 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,359 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşimin kız kardeşi beni engellemiş aramız da bir ufak sorun dâhi yaşanmadı eşimde açık bende kapalı durumları eşimde çok sinirlendi saygıda kusur etmesin bunun amacı ney ben halledeceğim dedi sende onu engelle dedi ne amaçla yaptı bilmiyorum ama kırıldım 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(1,530 puan) tarafından
Belki prfli filan silmistir ya numaran silinmistir bi arayip sor derim.gercekten engellediyse  biri aranizi bozmak icin bisey uydurmusda ola bilir.engellemek yerine arayip sormani oneririm balum
(2,359 puan) tarafından
Kuşum numaran nasıl sinir gurubumuz bile var oysaki çok samimiyiz görünce değil abla gibiydi engellemeyecegim ama kırıldım belli edeceğim sorarsa diyeceğim beni engelle missin
(1,530 puan) tarafından
Bence sen engelleme balum. Ya ara sor yakinsan.yada bekle elbet bi araya gelirsiniz yada kendisi cikarir engelden anlam veremedim bi tek aklima birisinin arasina girmis ola bilecrgi fikri geldi
(1,530 puan) tarafından
Arasina ne araniza sjsj
(2,359 puan) tarafından
Teşekkür ederim balum
-Reklam-
0 oy
(3,868 puan) tarafından
Demek ki var bi karın ağrısı. Hiç umursama bile kendini nimetten saymasın. 
(2,359 puan) tarafından
Aynen ne hali vars görsün
0 oy
tarafından
Ya bazen whatsapp ta kendi kendine görüntü gidebiliyor ya da başka birşey olabiliyor benim kuzenim beni aradı Bi kere sen beni neden engelledin diye yok dediö hani resmin birşeyim görünmüyor dedi ekra. Görüntüsü attı hatta bende ona attım öfkeyle kalkmayın bence
(2,359 puan) tarafından
Bilmiyorum ama bu iki oldu
0 oy
(2,686 puan) tarafından
Once arar bir sorarim mantikli bi aciklamasi varmiymiş bi yanliş anlama varsa duzeltirim yoksa baktin cidden sacmaliyo bende basarim engeli silerim 
(2,359 puan) tarafından
Seslenmiycem tavırlarından bakacağım eşime dedim bugüne kadar ufak bir tartışma bırak kalp.hile kirmadik
(2,686 puan) tarafından
3.cu sahislardir belki canim kim ne dedi bilemezsin ki bide alingansa kendi kendine bakalim ne dusundu oda bi ihtimal
(2,359 puan) tarafından
Evet çit kırıldım kendileri
(2,686 puan) tarafından
Ya biri.geldi ya bi yere gittin bunu cagirmadinsa :))kendi kendine triplere girmistir
(2,359 puan) tarafından
Kız.yeri uzak geldiğinde davet ettim ay onunla uğraşamam abisi bile engelle diyo

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 166 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 889 göst.
9 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Simayyy (1,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 598 göst.
18 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Simayyy (1,879 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 714 göst.