0 oy
1,780 göst.
Diğer kategorisinde (720 puan) tarafından
Eşiniz kadın doğum doktoru olsa yine de evlenir miydiniz??Ben evlenmezdim sanırsam bir akrep burcu olarak :D 

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben adam elektrikciyken deliriyorum :D ahahaha
-Reklam-
0 oy
(532 puan) tarafından
Bir ikizler burcu olarak  hayatta kabul etmezdim işinden ederdim adami mazallah     benim  olana kimse bakamaz.:)))))
(720 puan) tarafından
Görümcem ikizler burcu bu burçtan nefret ediyom ama senin bi suçun yok ikizler burcu olmayı sende istemezdin nasip kısmet böyleymiş:D
(532 puan) tarafından
Ha ha yokkiz benim burcum ikizler ama herkez  bende memnun  :))
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Isterdim benimle ilgilenirdi herseyi ona sorardim dogumu o yaptirirdi guvenirdim iyi olurdu ☺️ 
(720 puan) tarafından
Hiç bu açıdan düşünmemiştim mantıklı aslında:D
0 oy
tarafından
Evlenirdim gereksiz bir kıskançlık bu bnce 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Kadın doğumcu lar hastalarına kadın gibi görmüyorlar işlerinin bir parçası olarak görüyorlar. O yüzden evlenirdim
0 oy
(106 puan) tarafından
Ya bende cok kiskancim Ama bu bambaska Bi mesele sonucta o bir doktor bizde dogum yapiyoruz vede doguma giden kadinlarinda esleri var onlar bile dayaniyor 
(720 puan) tarafından
Valla eşini erkeğe doğurtan erkeklerde baya geniş ben olsam karımı erkeğe dogurtmazdm
0 oy
(2,240 puan) tarafından
Kesinlikle evlenirdim. Aksine adamlar afedersin ama görmekten bıkmış.  Yani orda kadını çıplak görecek diye yoldan çıkacağını sanmıyorum. (istisnalar hariç) 
(720 puan) tarafından
Belki de kadın doğumcular o yüzden erkeklere yöneliyordur belki çoğu gaydir :D
0 oy
tarafından
bilemedim simdi :) 
(720 puan) tarafından
Bir umut var demek ki :D
tarafından
yani adam bıkar kadin seyi gormekten onlar icin kol bacak gibi bişey
0 oy
tarafından
Evlenirdim neden diye sorulursa o onun mesleği ve gecesini gündüzüne katarak meslegini eline almis. En azindan doğumun zorluğu hamilelik konusinda her bilgiye sahip. Ve adam zaten kadinlardan bikmistir ki neyin kiskancligini yapicam 
(720 puan) tarafından
Öyle bıkmış adamla da hiç hayat geçmez ki senide gözü görmez:d
0 oy
tarafından

Mesleği bırakırsa evlenirdim :D

(720 puan) tarafından
Ama parası da iyi bi meslek :D
tarafından
Parası iyi diye ben kendi kendimi yiyeceğim ama bide o var artık akşam sohbetimiz ağdalı ve ağdasız gelen kadınlar olurdu
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Çok yersiz bir soru olmuş bence emek versin okusun mesleğini yapsin sonra biraktiralim yok öyle dünya neden biraksin ki canim sonucta dünyaya bir can getiriyo şimdi en basiti bir soru sorayim diyelim ki dünyada hic kadin doğum Dr bayan yok hep erkek var diyelim sen dogurmayacan mi ? 
(720 puan) tarafından
Ben zaten erkekte doğurdum :D
0 oy
tarafından
Bende evlenmezdim tabiki bende akrebim hahJzjzjjz
(720 puan) tarafından
Akrepler evlenmez zaten onu kendimden biliyom :D
0 oy
(1,615 puan) tarafından

Düşününce bile içime öküz büyüklüğünde sinir oturdu asla böyle birşeyi kabul etmezdim allahtan şöför :D 

Bende akrebim veee deli oldum şuan durur durur olmadık zamabda sokarım öyle birseyim var.

(720 puan) tarafından
Akrepler hiç acımaz hemen sokar hele kıskandırılmaya asla tahammül edemez :D
(1,615 puan) tarafından
Kesinlikleeeeeee :D

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 788 göst.
6 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Asyafdn (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 457 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (5,182 puan) tarafından soruldu
+14 oy
16 cevap 1,154 göst.
2 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yunusemrem (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 627 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,907 soru

24,050,837 cevap

329,661 kullanıcı

...