Ben 8 yıldır evliyim 6 yıl birlik yaşadım inanın ki yaşadıklarımı yazsam şok olursun kocam askerdeydi kızım o zmn 1 buçuk yasinda bile değilde gündüz saat 15 te amcası uyuyordu ağladı amcası uyandı beni dövmeye kalktı
Sonra kayınpederim sırf arkadaşıma yemeğe gittim diye biz başımız dik geziyoruz başımızı egeceksin dedi hamikeydim kanamam vardı eşimin teyzesi olay çıkardı iş yapmiyir diye evdekikeri dusman etti kaynanam salata yapıyordu ben kızı emziriyordum gene eşimin teyzesi ve kızı olay çıkardı niye slata yapmiyirsun diye eşimin teyzesi 4 Aylik kızıma dilim varmiyo demeye ama kerhaneree düşsun diye beddua etti bir salata için kocam askerdeyken kocamın maaşını alıp bir kuruş vermediler yalvardım resmen banada 100 TL verin diye kayınpederim ya süpürgeni bize ver yada siktirr eşyalarını topla git bu evden demişti oğluma hamileydim şekerim vardı riskliydim evde yoğurt yoktu kaynanam kocasına dedi geline yoğurt al herşeyi yiyemiyo yemin ederim öyle bir bağırdı çağırdı küfür hakaret yoğurt için bunmar 6 yılın özeti bile dehil fragmandi o kdr bıktım ki artık takmıyorum