Sizin eşlerinizde kahve içmeye düşkünmü adama az önce kahve yaptım içti 10 dakka sonra bida istedi neymiş kesmemiş ee diyorum sana duble yapim yok o zamanda kesiyo diyo
Amacı neki sanırım beni delirtmek böyle küçük küçük içmek daha hoşuna gidiyormuş
40tl kahve alıyom 1 hafta demiyo millet içkiden dert yanar ben kahveden hehe
Canim benimkine ne demeli sut bağımlısı adam gunde kac bardak sut iciyo nesguik katip veriyorum cocuk gibi istiyo sürekli
Eşin benim erkek versiyonummuş
Keşke benim eşimde türk kahvesi icse ama asla icmez, bende cok severim icmesinide yapmasinida şöyle gece cocugu uyutup türk kahvelerimizi icsek maalesef bana neskafe yap diyo ozeniyorum bazen.
Hiç öyle şeyleri yok ne kahve ister ne çay bende çok sıkılıyorum bazen diyorum yapayım mı sevmiyorum diyor sunum yapıp foto çekip kocisle kahve keyfi yazmak benimde hakkım
Yok yaa kahve içip sunum yapmak için ben ısrar ediyorum
Eniştem en azından içiyo çocuk uyuyunca hakana diyorum hadi gel kahve içeli m yok uyucam ben diyo yada acıktım diye ölür müsün öldürur müsün hadi bakalım
Kız rabbim başka dert vermesin harama bulaşmasinda
Eşim kahve değilde çayı çok sever. Bende hiç sevmem günlük en fazla iki tane içerdim hamile kaldıktan sonra çoğu zamanlar onu dahi içmem. Yemek hazırlamadan önce eşime çay hazırlarım işten geldiğinde hemen içsin diye bende kahve severim hamilelikten önce yapardım eşim arada içerdi pek sevmez. Ama dibek ya da menengic kahvesini içer
1,487,297 soru
24,314,153 cevap
344,920 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın