0 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Kaynanamla qıybet yapdım eltimle ilgili yani gerçekleri söyledim ama yapmsaydım iyiydi... Yani onlar henim hakkımda konuşmuşlardı ama ben asla konuşmazdım... Bu kez tutamadım kendimi ya sonrada pişman oldum neden yapdım diye

6 Cevaplar

0 oy
(9,079 puan) tarafından

Esmeeee kiz esmeee:) kaynanan indan ona ondan ona laf tasimiosa sorun yok. İki eltinin arasina hepten nifak sokmasin laf tasiyarak gerisi möhöm deil:)

(108 puan) tarafından
Taşıyada bilir vallah güvenmiyorum ama kaptırdım kendimi oltaya geldik resmen sonradan dank etdi )))
-Reklam-
0 oy
(141 puan) tarafından
Kaynanalarla gıybet mi yapılır bacım? Gider yarın eltine anlatır senin söylediklerini eltinle seni düşman yapar
(108 puan) tarafından
Ay deme ya olanları anlatdm eskiden yapdıklarınl ama anlatmasaydm iyiydi ya pişirdi resmen kadın beni sonradan dank etdi
(141 puan) tarafından
Bir daha yapma yine de canım boş yere şimdi eltinle aranı bozma
0 oy
(5,434 puan) tarafından
Aferin iyi halt yedin kayananaya güven mi olur :) dua et çenesini tutsun bir daha da sen sen ol kaynanan eltinin dedikodusunu yapıyorsa bana zararı yok iyiler deyip geç ;)
(108 puan) tarafından
Hep öyle derdim bucdefa baya çenem düşdü ya
(5,434 puan) tarafından
Olmasay mış iyiydi ama olan olmuş yapacak birşey yok
(108 puan) tarafından
Ya evet malesef
0 oy
(672 puan) tarafından
Benimki hiç laf taşımaz asla söylemez ama seninkini bilmem sen dert etme Bi daha yapmazsın 
(108 puan) tarafından
Evet canım yapmam inşAllah ,konuşmadan sonra dank etdi baya kaynamışdım
(672 puan) tarafından
İçini döktükçe rahatladın çünkü :)
(108 puan) tarafından
Evet ama çok yanlış seçimdi )))
0 oy
tarafından
Ben eşimden gizli özel herseyi konuşurum gıybet de yaparız ama benimki sır kupüdur asla laf ikimizden cikmaz laf taşımıyorsa bişey olmaz yoksa hazır ol :)
0 oy
(3,009 puan) tarafından
Bende kaynanam la çok dedikodu yaparım valla ama bizde elti yok tek gelinim sulaleyi konusuruz bir araya gelince bsbajsjj
(108 puan) tarafından
Ya canım şanslıymışsın maşAllah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 229 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 227 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 791 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu