0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (700 puan) tarafından
Kızlar bebeğinize gaz için kimyon kullandınız mı nasıl kullandınız işe yaradı mı kardeşim nurse harveys kullanıyor ama yine de masaj falan etkili olmuyo çok ikiniyor kırk günlük bu arada neler önerirsiniz 

6 Cevaplar

0 oy
(9,611 puan) tarafından
Öyle çay falan kullanmadım ama doğduğundan beri metsil kullanıyorum canim o baya etkili bide gazı sadece sütten değil odanın cok sıcak ve soğuk olmasından dolayı da oluşan bişe yani oda ısısını da orta ayarda tutmaya çalışsınlar 
-Reklam-
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Ayyy valla ben de aynı sorun yaşıyorum. 25 günlük benim oğlum da. Az önce eczanede nurse Harveys aldım ben de. İnşallah iyi gelir. Bi de benimki osurunca ağlıyor ya. Karnı mı ağrıyor acaba.
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Gaz masajı şey vardı o çok etkili.bes dakkika karnını saat yönünde doğru ovuyorsun sonra ayaklarını tutup karnına doğru bastiriyorsun.bastirma dediğime de bakma nazikce
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Biogaia kullansin mutlaka çok faydalı Allah'a şükür ben çok nadir sorun yasamistim 
0 oy
(56 puan) tarafından
Ben kullandım canım çok çektim neler yapmadıkki fitil almıştım eczaneden kimyon öyle kaynatıp suyunu içmiştim baya fayda etmişti bebeğede çok az çay kaşığıyla verince ağzından cikariyo gazına çok faydasını gördüm ben 
0 oy
(5,383 puan) tarafından
Bebeğe kimyon verilmez. Evet çok zor biliyorum bizde 2 ay çektik ama sab simplex dışında bişey kullanmadım. Anne içsin sütünden geçsin bebeğe baharat vermeyin..

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,886 cevap

336,421 kullanıcı

...