0 oy
287 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (255 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar

İştah kapatıcı olarak ne önerirsiniz? diyeti bıraktıktan sonra iştahım çok açıldı

3 Cevaplar

0 oy
(2,128 puan) tarafından
Nasıl bir diyet yaptın canım kaç kilo verdin pek bilmiyorum ama Herbalife shakesi var öğün yerine geçiyor tok tutuyormuş 
(9,082 puan) tarafından
Herbalife shake istah kapatici degil  kalorisi kisitlanmis  ogun yerine gecen besin. Genelde kahvaltida yenmesini yada icilmesini tercih ediyoruz.  Geleneksel kahvaltid 500 ypp kalori alinacakken herbalife shake iki ayni vitamin minaralleri alarak 205 kalori ile tamamlanir kahvalti
 Koyu kivamli yapilinca puding gibi kasikla yeniyor. Ve kasikla yendigi icin doydum hissi olusur piskljik olarak.  Ve herbalefe shake hem kilo alma da hemde kilo vermede kullanilir. Yani herbalife shake yeyip. Ayni dizende yemek yenirse kilo alinir.  2018 yilinda 16 kilo verdim 2 bucuk ayda herbalife ile.  Sonra yeme duzenimi degistirrik kilomu korudum.   Cik kacirdigim zaman ertesi gunu. Kahvaltimda shake icerim dengelenir kilo almam  sabit kalirim
(2,128 puan) tarafından
Nasıl hazirlaniyor peki canım elimde varda
(2,128 puan) tarafından
Birde sadece shake diğerleri yok tek onu içsem tok tutmasi amacli olur mu
(9,082 puan) tarafından
İki corba kasigi  shake. Bir  bardak su koyup. Smotho blendirinda cekiyorum ben ben koyu kivamli seviyorum kasikla puding gbi yiyerek. Ama  hergun duzenli uymak gerekiyor eger o gun fazla kacirisan kilo artisi olur benim 2018 den aliskanlik kaldi her sabah tartilir not ederim beslenme klbunde her sabah tarilirdik aliskanlik etti o bana bir ceviz bile fazladan program harici kacirmamk geri
(9,082 puan) tarafından
Kilo veririken digerleri de yardimci aloe ve cay   Ama. Ben mesel suan sadece shake var evimde. Ayda yilda bi cok kacirdigimde ertesi gunu shake kullaniyorum yetiyor  suan yaza dogru cayini alcam su icerken aroma katiyor seviyorum ben soguk olarak icmeyi
(2,128 puan) tarafından
Shakeyi fazla kacirirsak kilo artışı olur canim kusura bakma orayi anlamadim
(9,082 puan) tarafından
Shake fazla kacirisan degil mesela kahvaltida shake kullaniyosun tamam ama buna guvenip oglen  ve aksam normal yemek ogunlerini ara ogunlerini abartarak yersen kilo artisi olur yani shake guvenip te diger ogunler saldim cayira mevlam kayira olmamasi gerekiyor. Normal diyette gibi disiplinlk olarak  tum gun devam edilmeli. Ben bir finfik bir badem bile fazladan yemedim kilo verdigim surecte
(2,128 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim uzun uzun yazidigin için❤️. çok soru varda aklımda kalsın :D
(255 puan) tarafından
Tek öğün beslendim canım
(2,128 puan) tarafından
Zor olmadi mi kız kaç kilo verdin kaç sürede benim de bir bes alti kilo versem çok iyi olacak
(255 puan) tarafından
Çok zorlandım istediğim her şeyi istediğim kadar yiyip içiyordum canım 10kiloya yakın verdim ama diyeti bırakınca kendimi tanıyamadım sanki sürekli aç gibiydim suan verdiğim kiloyu geri aldım...nasıl kilo vereceğim bilmiyorum hamur işinden vazgeçemiyorum
-Reklam-
0 oy
(9,082 puan) tarafından

Keske mumkun olsa hoyle bisey varimi yogumu satar slirim:)

0 oy
(3,818 puan) tarafından
Alabilirsen forx5 kahve var onu öneririm. Sabah aç karnına içince gün boyu canın hiç birşey istemiyor
(3,818 puan) tarafından
Hayır içindekilerden birine alerjiniz yoksa bir sorun olmuyor
(1,192 puan) tarafından
Kuzum bebek emzirenler de içebilir mi peki
(3,818 puan) tarafından
Emzirme bittikten sonra içebilir diye biliyorum canım ama satıcıya sorarsanız onlar daha net cevap verir
(3,818 puan) tarafından
https://ty.gl/zrgq5t1o41 kahve bu arkadaşlar
(1,192 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 345 göst.
+1 oy
6 cevap 314 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,215 soru