0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Durduk yere aklıma geldi .dedim ki neler atlatmisim ben.

Bileziği qltini olan arkadaslar takmak güzel evet ama nolur dışarıda görünecek gibi takmayın.benim yaşadığım olay hep aklınızda bulunsun.

Bundan 11 yıl evvel.11 temmuzu 12 temmuza bağlayan gece .biz ananemle altlı üstlü otururduk.gece 4 olsa da birbirimize iner çıkardık.gece çok sıcak oldu.babamda sıcaktan uyuyamamis.kalktim .ananeme ineyim dedim.amacimda onun evi serin oluyor ondan.ananem de bana incecik bir bilezik yapmıştı.hep kolumda dururdu.kalktim aşağıya indim.gece 12.30 1 arası.ananemin kapısında bilezik için bir esrarkeş tarafından bicaklandim.bilezigi ver dedi.baba diye bağırdım.babam.asagiya inene kadar adam o korkuyla bicaklamaya kalktı.bicak koluma geldi.babam indiği anda o halde gördü beni.once adama koşmaya çalıştı sonra döndü beni kucakladı.o arada bagirisa komşular indi.ben ondan sonrasını hatırlamıyorum.koldan geçen toplar damar kesilmiş.ambulans gelmiş.yaklasik 5 dk kalbim durmus.ben gözümü açtığımda yogunbakimda entube haldeydim.2 gün öyle kalmışım.2 kez ameliyat oldum 2 hafta hastahanede yattım.adam bulunamadığı gibi bir de üstüne babamı almışlar içeriye sen mi yaptın diye.ben kendime gelip ifade verene kadar 2 gün içeride yatmış adam.ne yapan bulundu ne de başka birşey.o gün bu gündür asla dışarı çıkarken bilezik vs takmam.nolur dikkat edin.5 TL için gözü dönüyor insanlarin.havam olsun ,kocam yaptı vs demek için nolur gostermeyin kimseye.goren yapmasa ağzından kaçırsa başkasına yeter.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah güzelim güzel kalplim neler yasamissin .benim vardı ya mecbur takiyordum evde kalsa hırsız falan girer diye . Şimdi bı yüzüğüm var başka biseyim yok haklısın çok geçmiş olsun 
(12,026 puan) tarafından
Aman bacım kimseye gösterme.insanlar kötü
-Reklam-
0 oy
(4,586 puan) tarafından

Haberlerde hep izliyoruz bizim basimiza gelmez sanıyoruz çok haklısın Özge

Adamın bulunamaması çok kötü olmuş acaba bilen birimiydi gece nerden gördü incecik bileziği kolunda 
(12,026 puan) tarafından
Bilen biri mi bilmiyorum günah alamam.ama bizim sokağın sonunda bir park vardı.kac defa mahallecek muhtarada belediyeye de bildirdik orada uyuşturucu içiyorlar geceleri önlem alın diye .almadılar.bu olaydan sonra geceleri o parkta hep devriye atılmaya baslandi
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Ayy ben de çok korkarım valla. Eşim diyo doğum hediyesi filan bişi alaym diye. Takmadığım şeyi napaym. Hiç gerek yok. Bi yüzüğüm var yeter. Sevmem zaten öyle altın takıp takıştırmayı da. 
(12,026 puan) tarafından
Bana hep evlenince sordular niye takmiyorsun diye.duaman mi kazanayım dedim soranlara
(9,076 puan) tarafından
Hiç valla. 50 lira için adam bıçaklıyolar. Hiç gerek yok
(12,026 puan) tarafından
Burada olmuştur tabi belki 15 sene 9 aylık gebeyi 5 TL için bıçaklayıp oldurduler
(9,076 puan) tarafından
Ayyy ne korkunç insanlar var ya. Senin başından böyle bir olay geçmiş bir de. İnsan yüzük takmaya da korkar. Doysunlar o 5 lirayla ş.erefsizler
0 oy
tarafından
Ay çok etkileyici Allah korusun bende dışarı çıkarken genelde göstermiyorum içime saklıyorum dugun salonun falan oraya gelince çıkarıyorum içimden kimde ne göz var bilmiyoruz
(12,026 puan) tarafından
Ah bacım biri hasetlenir gittiği yerde anlatır .o yapmazsa yerin kulağı var.gecen sene bir teyzeyi öyle öldürdüler ya
tarafından
Aynen evet altın şakaya gelmiyor valla Allah korusun
0 oy
tarafından
Ay sirf bunun icin yuzuk falan bile takmiyorm heleki bu zamanda altin baya kiymetlenms sanada cok cok geçmiş olsn
(12,026 puan) tarafından
Sağol canım.yok bak evlendim takmadım gelen bileziği korkumdan
tarafından
Oyle ya insan cekiniyor kiz onu birak nazardn bile korkarim ben
0 oy
tarafından
Bileziğim yok derdim yok jgjfkg

Gerçekten verilmiş sadakan varrmış 
(12,026 puan) tarafından
Evet gerçekten ömrüm varmış başka açıklaması yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 211 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,111 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 453 göst.
3 Haziran 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
+30 oy
17 cevap 786 göst.
0 oy
3 cevap 209 göst.

Kategoriler

1,467,551 soru

24,046,314 cevap

329,404 kullanıcı

...