Durduk yere aklıma geldi .dedim ki neler atlatmisim ben.
Bileziği qltini olan arkadaslar takmak güzel evet ama nolur dışarıda görünecek gibi takmayın.benim yaşadığım olay hep aklınızda bulunsun.
Bundan 11 yıl evvel.11 temmuzu 12 temmuza bağlayan gece .biz ananemle altlı üstlü otururduk.gece 4 olsa da birbirimize iner çıkardık.gece çok sıcak oldu.babamda sıcaktan uyuyamamis.kalktim .ananeme ineyim dedim.amacimda onun evi serin oluyor ondan.ananem de bana incecik bir bilezik yapmıştı.hep kolumda dururdu.kalktim aşağıya indim.gece 12.30 1 arası.ananemin kapısında bilezik için bir esrarkeş tarafından bicaklandim.bilezigi ver dedi.baba diye bağırdım.babam.asagiya inene kadar adam o korkuyla bicaklamaya kalktı.bicak koluma geldi.babam indiği anda o halde gördü beni.once adama koşmaya çalıştı sonra döndü beni kucakladı.o arada bagirisa komşular indi.ben ondan sonrasını hatırlamıyorum.koldan geçen toplar damar kesilmiş.ambulans gelmiş.yaklasik 5 dk kalbim durmus.ben gözümü açtığımda yogunbakimda entube haldeydim.2 gün öyle kalmışım.2 kez ameliyat oldum 2 hafta hastahanede yattım.adam bulunamadığı gibi bir de üstüne babamı almışlar içeriye sen mi yaptın diye.ben kendime gelip ifade verene kadar 2 gün içeride yatmış adam.ne yapan bulundu ne de başka birşey.o gün bu gündür asla dışarı çıkarken bilezik vs takmam.nolur dikkat edin.5 TL için gözü dönüyor insanlarin.havam olsun ,kocam yaptı vs demek için nolur gostermeyin kimseye.goren yapmasa ağzından kaçırsa başkasına yeter.