0 oy
206 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (19 puan) tarafından
Yürüyerek kilo veren varmı? doğum kilolarından nasıl kurtula bilirim sezeryan doğum yaptım ama kilolar olduğu gibi duruyo 4 aylık oğlum var

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zamanla veriliyor sknt yapma gidiyor sonradan 
(19 puan) tarafından
Ne zaman ne zaman ah ah psikolojim bozuldu yürüyüş yap verirsin diyolar ama inanamadim pek
tarafından
Yürüyüşte etkili ama saatlerce yurumen lazm aç karnına etkili olduğunu sonucunu alanlarda var tabi
(19 puan) tarafından
Çocuğa bakan olsa sabaha kadar yürürüm de yok işte
-Reklam-
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Ben yuruyemedm bebeğime bakacak kimse yoktu şimdi de kış diye çıkamıyorum veremedim gitti 10 12 kg fazlam var 
(19 puan) tarafından
16 kilo fazlam var ayaklarım hala şiş günün çoğunu oturarak geçiriyorum bazen yemek bile yiyemiyorum bebeğim çok mız mız olduğu için genede gitmiyo incecik kızdım şimdi davul gibiyim
(1,381 puan) tarafından
Adet olmaya başladınız mı benim bebeğim 11 aylık bendeki ödem 8.ayda adet olunca gitti ancak o zamana kadar hep şiştim
(19 puan) tarafından
Doğumdan iki ay sonra adet gördüm ama şişkinlikler gitmedi aksine sanki dahada şişiyorum
(1,381 puan) tarafından
Bende giderek daha çok kilo aldım emzirdikce daha da acıktım şiştim iyice. Ödem için doktor bana bol bol su iç demişti o şekilde ödem geçiyor yürüyüş de çok etkili de ben yürümedim
(19 puan) tarafından
Evet öyle diyolar ama soğuk havada çocukla beraber cikamiyorum biraz düzəlsin havalar yapicam yoksa gitmicek bu göbek
(1,381 puan) tarafından
Fitrat meselesi ya benim maşallah hiç göbek yok bende de basen var bütün kilom kalça bazende. Ne güzel emzirince kilo veriyor çoğu kişi bende aksine alıyorum. Havalar soğuk çıkılmaz egzersiz de daha 4 ay için erken olur son çare bol su ve dengeli beslenme
(19 puan) tarafından
Ben Antalya'da oturduğum için sabahları hava güneşli oluyor aslında ama haklısınız çıkılmaz bebekle
(1,381 puan) tarafından
Çıkan çıkıyor ama ben çıkamam ne kadar güneş de olsa kış mevsimi şubat geldi çarpar havası bebişler için sert hava daha yürüyüş için
(19 puan) tarafından
Bir ay daha bekliyim dediğiniz gibi bol su dengeli beslenme
(1,381 puan) tarafından
Aynen öyle mart nisan dan itibaren daha rahat olur

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 236 göst.
14 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Filiz Taser (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Saliha (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
24 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde 341166 (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 481 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Zeynep51 (46 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,360 soru

24,182,342 cevap