0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,522 puan) tarafından
Doktor a gittim boyuk omuz kol ve baş ağrısı için özellikle de vücudumu sıkan bir şey giyince..bende kalp damara gittim fizik tedavi ve bi kaç bölümden çözüm alamayınca. Gittiğim doktor stres falan yapıyor musun dedi. Mr çekeceğim o zaman a kadar kan akışını hızlandırıcı ilaç vereyim rahatlatır ama neden se antidepresan da iyi gelir gibi dedi. Şaşırdım strese de bağladı çünkü. Ama bağımlılık yaparsa hapı yuttum. Nasıl bişe bu kullananlar söyleyin bakalım 

3 Cevaplar

0 oy
(578 puan) tarafından
Oooo çok güzel oluyor. Normalde kafana takacağın olayları akışına bırakıyorsun. Kendi işine bakıyorsun dünya yansa da :) 

Yalnız çok ağır reçeteli anti depresanlar var, onlar nasıl oluyor bilmiyorum.

yan etki olursa mide, bağırsak, ciltte ya da uyku düzeninde doktorunu arayıp bilgi verirsen ilacını değiştiriyor başka bir anti depresan ile.

Nadir ama önemli yan etkilerden biri, durduk yere bir sebep yokken ölümü ya da intiharı düşünmeye başladığını hissettiğin an kullanmayı bırakıp doktoruna bilgi ver.
(1,522 puan) tarafından
Aşırı bağımlılık yaparsa duygularım azalırsa falan diye korkuyorum ya . Yoksa cezbediyor da
-Reklam-
0 oy
(675 puan) tarafından
Ya bence kullanma bu konuda kendi doktorun ol semce kullanmalimisin bı de yan etkilerini düşün 
(1,522 puan) tarafından
Yani rahatlatıcı etkisini düşününce cezbediyor ama. İşte bağımlılık yaparsa
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Ooo bir kafası var dünya yansa amaaannn dersin :) şaka bir yana dozu hafiftir söylediği sadece sakin kalman için verilen ilaçlar migren de bana da yazmıştı sadece azıcık sakin kalıyorsun o kadar çok korkma dozu azsa zaten aşırı travma yoksa yüksek doz vermezler 
(1,522 puan) tarafından
Yok ya gurbette tim iki çocuk var onların da stresi olunca zorlanıyorum herşeyi kafaya takıyorum deyince kadın ağrıların stres tende olur dedi. Ama işte ben ne zaman a kadar içicem ki başlasam bile duygularımı azaltırsa nolacak. Gibi gibi sorular
(1,815 puan) tarafından
Düşük doz duyguda bişey yapmıyor kuzum ne. İlaç verdiği önemli. Kimisi mutluluk salgılamak için kimisi daha çok uyuşturmak için. Ben 1 sene ağır kullandım duygum yoktu resmen ağlayamadım bile sonra azaltarak bıraktım Dr kontrolünde. Migren için verdiği düşük dozdu bende kaygı bozukluğu var onu stabilize ediyordu sadece duygularım kaybolmadı şükür
(1,522 puan) tarafından
Allah Allah migren içinde mi veriliyor muş normal parol yemiyor demek
(1,815 puan) tarafından
Parol ağrı kesici diyorlar da migrene gücü yetmez onun :) antidepresanı sakin kalıp stres yapmayalım da migren tetiklenmesin diye veriyorlar
(1,522 puan) tarafından
Aaaa bak neler neler öğreniyoruz. Ya bu yaşam şartları insana kafa tırlattırır.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 107 göst.
27 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Ygzkaan (33 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 137 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.
+1 oy
19 cevap 832 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde Jajakkn (40 puan) tarafından soruldu

Kategoriler