0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,710 puan) tarafından
İstanbulda ikamet ediyorum ancak doğumu Kırıkkalede yapmayı planlıyorum. İhtisas mı yoksa Yaşam mı ne dersiniz? 

2 Cevaplar

0 oy
(2,966 puan) tarafından
Kırıkkaleye yeni taşındım komşularım çoğu Kırıkkale tıpta doğum yapmışlar canm 
(1,710 puan) tarafından
Ne kadar ki acaba ücreti biliyor musunuz
(3,001 puan) tarafından
1.5 yıl önce 180 di muayne şimdi ne kadar bilmiuorum. Doğum için de 1000 lira odemistik
(1,710 puan) tarafından
Gerçekten inanılmaz uygun. İstanbulda muayene için 360 lira ödüyorum o da kamu çalışanı statüsüyle indirimli hali. Doğum için de 15 binler 20 binler konuşuluyor
(3,001 puan) tarafından
Bizde bugün mardinde 320 ödedik malesef tam özeller çok pahalı keşke yine imkanım olsa Kırıkkale de yapabilsem
(1,710 puan) tarafından
Evet Kırıkkale ucuz bir şehir o açıdan orada yaşayanlar çok şanslı
-Reklam-
0 oy
(3,001 puan) tarafından
Ankara'da görev yapıyorduk geçen yıl Kırıkkale'de doğum yaptım yaşam da bebek için yoğun bakım yok dediler tıp fakültesinde yaptım Şükrü hocada çok çok memnun kaldım çok ilgili bir Dr hemsireler ebelerde çok ilgiliydi ama ben özel dr sectigim için ucretliydi muayne de doğumda kızımda yoğun bakımda kaldı erken doğum olduğu için ama çok memnun kaldım hoca çok iyiydi baştan beri kontrollerimi o yaptı şuanda da orda galiba biz ordan tayin gördük ama instgramdan da takip edebilirsin hocayı herşeyi ince ince araştırıyor 
(1,710 puan) tarafından
Bir bakmak isterim hatta 10 gün sonra bir gidip görüşeceğim doktorlarla ben İhtisastan randevu almıştım ayrıntılı ultrason için de Yaşamdan randevu almıştım. Eğer ayrıntılı ultrason yapıyorsa hem onunla görüşüp durumumu anlatmak hem de muayene olmak isterim. Nedir instagramda adı
(3,001 puan) tarafından
Şükrü bakırcı canım benim ayrıntılı dahil herşeyim orda yapıldı ayrıntılıya ücret ödemedim muayneye ödüyordum ayriyetn doğumu da sezeryan isteidgim için ona ayrı ücret odedik
(1,710 puan) tarafından
Ayrıntılı ultrason için randevu almak gerekiyor mu yoksa doktor kendi yapıyor mu acaba?
(3,001 puan) tarafından
Dr sizi yonlendiriyor randevu için randevu alıyorsunuz
(1,710 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
(3,001 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️
(1,710 puan) tarafından
Şükrü Bey ile görüştüm yakında gidiyormuş Kırıkkaleden başka bir hekimle görüşmeniz daha iyi olur dedi :(
(3,001 puan) tarafından
Ayy tayini mi çıkmış kız valla üzüldüm ya
(1,710 puan) tarafından
Sanırım. Ben de üzüldüm. Yine de iyi bir doktor duyarsanız yazar mısınız buraya?
(3,001 puan) tarafından
Ordan bizde tayin gördük canım ama yinede orda olan arkadaşlarıma bir sorayım tabiki ogrenirsem yazarım buraya
(1,710 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 103 göst.
25 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 293 göst.
0 oy
10 cevap 806 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Aysenursvdm (225 puan) tarafından soruldu
0 oy