0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (18,771 puan) tarafından

https://vm.tiktok.com/ZMYNtpTSM/

Rabbime sonsuz şükürler olsun bize verdiği nimetler için. Bazılarımız bize verilen maaşı begenmezken bizden kilometrelerce uzakta olan kardeşlerimiz daha çikolatanın ne olduğunu bilmiyor :(

6 Cevaplar

0 oy
(2,528 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bazen bizden çok çok oyi durumda olanları görünce 1 2 saniyelik özeniyor gibi oluyorum o an aklıma durumumdan kötü hakde olanlar aklıma geliyor ve Rabbimden utanıyorum. Her anımıza verdiği her şeye elhamdülillah. <3

(18,771 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Ben ne olursa olsun her gün sukrederim yarabbim çok şükür bugün de doyduk diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Videoyu görmedim ama maaş konusuna gelirsek çay kaşığı ile verip kepçeyle alıyorlar :) biz maaşı beğenmiyoruz demiyoruz varlık icinde bize yokluk yasatiyorlar 
(18,771 puan) tarafından
Ben maaşı örnek amaclı verdim. Şükretmek için çok şey sayardım da video o yazacaklarımın özeti idi
0 oy
(2,624 puan) tarafından
Yakında bizde öyle olacağız bir çikolata alamayacak duruma geleceğiz bence ben geleceği çok karanlık görüyorum
(18,771 puan) tarafından
Iste biz bugün elimizdekiler sukretmez isek bugün yağmur yağmaz kar yağmaz yarın da kıtlık gelir iste o zaman alamayacak duruma geliriz
(2,624 puan) tarafından
Bence şükrede şükrede by hale geldik hiç sorgulamdık noluyor demeye kalkmadık evet noluyor ülkemiz kimlere kalacak bi düşünmeliyiz umarım çok geç olmadan
(18,771 puan) tarafından
Demek ki şükretmesini bilmiyoruz. Senin dediğin o bolluğu bereketi Allah veriyor ama insanlarımız kullanmasını bilmiyor
0 oy
(18,655 puan) tarafından

Tabikide öyle ama bjze verilen maaş da açlık sınırını geçmiyor malesef

(18,771 puan) tarafından
Ama karnın doyuyor başını sokacak evin var gardolap en az 5 kıyafetin vardır kesin bir de bunları düşünmek lazım
(18,655 puan) tarafından
Bakım Şükür Allah'a yapılır hakkımızı yiyenlere değil
0 oy
tarafından
Şükür şükür çok şükürde . Adalet mi şimdi bu adalet ise neyin adaleti . Bu çocukların suçu ne ? Ne ile sinaniyorlar neyin imtihanı. Bolluk icinde olan çocuklar neyin sınavını yaşıyor ne ile sinaniyorlar neyse konuşacak olursam lafım çok ama konuşmayacağım malum linç ekibi hazırda bekliyorlar soonra beni ****** imansız yaparlar

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,708 cevap

336,680 kullanıcı

...