0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (426 puan) tarafından

Kızlar oğlum dün öğle uykusuna uyudu uyandığında gözü şişti ama az şişlik vardı dedim herhalde uykudan kalktığı için böyle ama akşama doğru biraz daha şişti bende bayatlamş çaydan pamuga ıslatıp gözüne uyguladım iyi gelir diye geçmezse sabah götürürüm dedim işte bugun daha çok şiş sağlık ocağına götürdük eşimle o da iltihap dedi ama küçük diye ilaç yazmadı Bi göz doktoruna götürün yarın dedi ama hiçç Bi hastanede randevu yok yakın zamana yok yarında yok akşam acile götürcez bu ne böyle

image

image

5 Cevaplar

0 oy
(426 puan) tarafından
Bilen varmı? 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hastaneye gidip sıra almayı deneyin acilde bişey yapmazlar ki. Göz doktorunun görmesi lazım acildekiler bakmazlar bile doğru dürüst. Çok geçmiş olsun
(426 puan) tarafından
Çok sağolun ozaman öyle yapayım
tarafından
Sıra ile muayene etmiyoruz diyorlar genelde, derlerse de sen gir bi göz doktorunun odasına anlat durumu. Çocuğu görünce sıra verirler.
0 oy
tarafından
Geçmiş olsn benm kızımında geçen hafta böyle şişti iltihap kapmış özel hastanede göz doktoru buldm götürdüm ben kuzum . İmkanlarını zorla gerwkirse birinden borç bul canm özel hastaneye götür 
(426 puan) tarafından
Ne dediler size peki Bi şansımı deneyip akşam acile götürücem bişey yapmazlarsa yarn özele götürücem
(3,865 puan) tarafından
Sebebi neymiş canım bende merak ettim benim oğlanın da şişmeye başladı sinirim bozuluyor sürekli tekrarlamaya başladı
tarafından
Bir çok sbeebi olabişir dedi kuzum elini gözüne götürmüş olabilir dedi , ışıktan olmuş olabilir dedi gözüne toz girmiş olabilir dedi kzıım 2 yaşında olduğu içinde nasıl olduğunu bilmiyorz ama çok şükür damla ve ve krem verdi geçti
0 oy
(670 puan) tarafından
Bir doktora götür bence 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım acil bir şey yapmazlar sabah erkenden gidip randevu alabiliyorsan O şekilde götür

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 159 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 390 göst.
28 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sukufe (8,404 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 200 göst.
0 oy
1 cevap 179 göst.

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,966 cevap

336,432 kullanıcı

...