0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hamileyim kotu bir hayat yasiyorum eskiden aglamazdim ama bu aralar cok ustume geldi her sey hemen hemen her  gun bir olay oluyor cok aglyorum agladgm zamanda durduramyorum bebege zarar verir mi zaten riskli bir hamilelik geciriyorum ne yapcgmi bilmiyorum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hormonlar yüzünden bir ihtimalle boşver niye ağlıyorsun çocuğun olduktan sonra geçireceğin güzel günleri düşün 
tarafından
Kalbim çok kırılyor artk yoruldum insanlarn dusuncesizlklerinden
-Reklam-
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Valla çocuğa şuan görünür bir rahatsızlık verir mi bilemem ama hamileliğiniz nasıl geçerse çocuk o şekilde olacak doğduktan sonra. Kalibimi basıyorum buna. Hamilelikte ağlayıp bunalıma girdiğiniz kadar kolik bir bebek ihtimalini arttirirsiniz. Zaten lohusalık zor. Güzel bir gebelik yaşayın ki huylu bir bebisle daha kolay adapte olabilesiniz
tarafından
O kadar üzlyorum ki halime bir yandan bebegi dusunuyorum bir yandan yasadiklarm hiç yuzum gulmedi zaten erken dogum riski var diye hep endiseliyim elimden geldignce iyi olmaya calisiyorum ama olmuyor
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Hamilelikte olur böyle hormonlardan ama sana şunu şöyle söyleyeyim. Hamilelik gelip geçiçi bir durum. Sen hamileliğinin tadını çıkartcan. Çünkü bebeğine stresin geçerse doğdugunda o da stresi sana geçircek. Ağlak bebeğin olur gııı ne ağlıyon. Bol bol dinlen uyu kim ne diyor sktr et. Senden bebişten değerli mi. Birde bebişin doğunca marotana koşcan uykusuz geceler olcak. İnga ingaa diye ağlıcak. O yüzden bol bol karnını okşa meyve ye su iç bol bol. Minik minik egzersizler yap. :)

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 230 göst.
5 Eylül 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (1,326 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 143 göst.
30 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bazgiret (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 185 göst.
2 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.

Kategoriler

1,476,429 soru

24,169,140 cevap

335,778 kullanıcı

...