0 oy
669 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,635 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bizim mahalledeki insanlar çok geri kafalı insanlar. Kaynana kayinbabaya mecbur hizmet edeceksiniz gibisinden konuşurlar. Bugün eşimin teyzesine geçmiş olsuna gittik ameliyat oldu gözünden. Eltime diyor ki biz senden çok razıyız Allah da senden razı olsun sen kaynana kayinbabana yapıyorsun ediyorsun hastaneye götürüyorsun temizliklerini yemeklerini yapıyorsun diyo. Normalde eltimden pek haz etmezler bugün de öyle diyince kasıtlı söylediğini anladim Ben çok fazla gidip gelmem hasta olduklarında bi çorba yapar götürürüm ayda bir falan gidip evini temizlerim. Haftada bir iki defa konuşurum. Çünkü kendi yapım öyle. Ben fazla vıcık vicik olamıyorum. Eltimde tam tersi ister say söv küfür et yine de umursamaz. Yeri geldi kaynanam annesine kardeşlerine beddua etti yeri geldi küfürler etti. Aynı şeyi bana yapsa ben kabullenmem şahsen. Benim kaynana kayinbabam herşeyi ayıplar kınarlar o yüzden ben mesafeli davranıyorum diye yanlış anlaşılıyorum. Annemlere gidiyorum surat asiyorlar yüzüme bakmiyorlar. Ben daha ne diye sürekli kayinbabam gile gidecem haksız mıyım kızlar ya....

9 Cevaplar

+2 oy
(3,010 puan) tarafından
Sana laf atmamış haklı olarak eltini övmüş yani o şekilde olan bir eltiye teyzen kötüsun diyemez zaten 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sanki eltini biraz kıskanmışsin
(1,635 puan) tarafından
Ya kıskanma değil de kadının kasıtlı konuştuğunu düşünüyorum
0 oy
(163,447 puan) tarafından
sana bisi dememis sadece eltini övmüş
0 oy
tarafından
Eltin yardım ediyor diye eltime Allah razı olsun demiş sen üstüne niye alınıyorsun ki
0 oy
(365 puan) tarafından
Bence seninle bı ilgisi yok eltine yaptığı doğru olan teşekkür etmiş bı nevi hem herkes aynı olmak zorunda değil 
(1,635 puan) tarafından
Yanlış mı anladım bilmiyorum normalde eltimden pek haz etmezler ama bugün öyle konuşunca dedimki bana karşı mı öyle konuşuyor kasıtlı gibi geldi
0 oy
(15,909 puan) tarafından
Emrini övmüşler ama sanki sana da laf iliştirmişler yap gibisinden 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
E sende üstüne düşeni yapıyomuşun canım daha ne 

Boşver yapan yaranmıyo malesef
0 oy
tarafından
Mesafe iyidir boşver. 
0 oy
(1,242 puan) tarafından

Eltinizle sizi kıyas yapmamış sadece  övmüş.  Aksi takdirde  teyze elitinizi  kötülese aynen böyle tepki verir miydiniz Bence hoşunuza  giderdi. Sanki  Eltinizi hafif kıskanmışsınız :)

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 2,067 göst.
3 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 389 göst.
10 Mart 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 191 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 378 göst.