0 oy
146 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,753 puan) tarafından
Kızım beni herkesten kıskanıyor henüz 15 aylık . Babasının bana yaklaşmasına asla izin vermiyor . Oyuncaklarını seveyım diyorum ona da kızıyor ağlıyor. Bu durum normal mi bu aylarda Kızlar . Hep kızımla yalnızız ondan mı bu şekilde parka falan gidiyoruz ama gurbetteyiz gelenımız gıdenımız yok 

4 Cevaplar

0 oy
(14,413 puan) tarafından
Normal canım merak etme
(1,753 puan) tarafından
Ben de pedagog falan mı danışayım diyordum acaba bişeyleri yanlış mı yapıyorum diye
-Reklam-
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Biz de genelde yalnızız, kızım 14 aylık ama böyle yapmıyor. Babasi ile sarilirsak hemen gelir araya girer ama kendi de sarılmak için. Normal mi anormal mi bilemiyorum 
(1,753 puan) tarafından
Bende bılemedım ki
0 oy
(2,624 puan) tarafından
Benim arkadaşımın kızı öyleydi şimdi düzelmiş biraz küçükken olabiliyor galiba ya da tam tersi aklı erince de olabiliyor. Düzelir inşallah 
(1,753 puan) tarafından
İnşallah canım çok zorlanıyorum böyle nereye giderse elimden tutuyor birlikte yapıyoruz herşeyi
0 oy
tarafından
Gelen giden yokmuş ya seni çok benimsemiş aynı sorun bende de var hiç bisrye gidip gelmeyiz sadece kaynanamlara gidiyoruz onda da yasattiklari için çocuğu kıskanıyorum kaynanam dışında herkesten de sebepsiz yere kıskanıyorum kimseyi görmüyoruz ona çok bağlıyım biri gelip sevince kiskaniyorum kendi annem bile bazen ver ben bakiyim sen uyu dinlen der asla bırakıp uyuyamam sadece babasından kıskamiyorum 
(2,127 puan) tarafından
Çocuğun gelişimi için pek sağlıklı bir durum değil ama hayat anne babadan ibaret değil ki
tarafından
Çok haklısın dazaten kimseyi görmüyoruz evin içine hapis olduk çocuk hiç dışarı çıkmadığı halde hasta oldu bi gördüğü kaynanam ona da asla asla güvenmiyorum eşim ailesinden bi kaynım aklı başında kaynanam kayinbabam evlendigime hamileyken hamile kaldığında dogurunca çocuk yaptığıma pişman ettiler şuan iyiyiz ama en ufak biseyde boşanma noktasına geliyoruz hepte onların yüzünden kavga ediyoruz ki kavga sebeplerinin yüzde 99u çocuk yüzde 1i de geri kalan herseyimize ksrismalari 3 aylıkken emzigini baklava şerbeti ne batırıp vermiş insanlar bunlar yumurta allerjisi olduğunu bildiği halde yayla çorbası soktular ağzına daha 8 aylıktı yaş pasta yedirdiler couk fosur fosur kbardi vücudu midesi ağzına geldi geldi geri yuttu hem kanlı kaka yaptı ben bunlara nasıl çocuğumu emanet edeyim oraya gidince su icmiyorum ya wcye gitmiyorum eve gelene kadar tutuyorum düşün başka da kimseyi görmüyoruz konu komşu yok benim ailemin hepsi calisiyo küçük kardeşim oluyo dershaneye gidiyo ayda yılda bi gidiyoruz alışık değilim bırakamıyorum kendi annemde çocuğun bi altını değiştirse yoguruyo resmen yemeğini yedirse ağzını dilerken ovusturuyo çocuk cirpiniyo elinde yazı bekliyorum inşallah havalar düzelince oğlumu alıp köşede park var oraya goturcem hem 1 yaşını geçmiş oluyo yürür o zamana oynar günde 2 saat çıksam yeter o da arkadaş edinir bende bi kaç insan görürüm inşallah sıkıntılı durum biliyorum cok haklisin canım ama işin iç yüzü çok çok farklı
(1,753 puan) tarafından
Seni çok anlıyorum canım inşallah zamanla herşeyi düzelir ben anne bebek oyun grubu buldum bakalım orayı deneyeceğim bi

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 569 göst.
16 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Yeniianne (230 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 533 göst.
4 Eylül 2025 Diğer kategorisinde ...Hilal... (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 674 göst.
+2 oy
11 cevap 451 göst.
2 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Asya15 (251 puan) tarafından soruldu