0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (149 puan) tarafından
Kızlar eşimle sevgiliyken kaynanamla çok iyidik ailesi ayrı istememe annesi gelckti gelmedi babası geldi olsun dedm canı sagolsun nikahmiza geldi beni pek sevmez nikahta herkes içinde eşim evet derken tam dedi tekrar düşün demedim mi sana diye bağırdı o gun mesafe koydum biz nikahtan 15 gün sonra beraber yaşamaya başladık hep arkamdan konusmis kulağıma geldi gelini istemedim öyle böyle düğünümüz oldu kinamiz gelmedi hatta düğüne yakın kavga ettik kendi cocuklarindan bizi siliyo sonra eşime karin çıkardı dedi bende eşimden yazdım baya saygimi bozmadan son lafı tamam kızım mutluluklar ne aradı ne sordu düğün sonrası yaşadığı yere gittik ki kırgınlık olmsin eşim sordi nie bu kızın arkadaşından konuştun cevap veremedi herşey TM konusmadik eşimde baya sonra yaşadığımız yere geldi evime davet ettim bı gün sonra yine demedigim şeyleri dedi gösterdi kendimi hakladim çünkü abisi ve kuzenide bizdeydi yine görüşmedik kandilde aradım açmadı bı gün sonra eşimle konuştu eşim aradı sormuş neden acmadin e duymadım gec oldu fln ki geç uyuruz biliyo annesi demiş zaten gelin beni çok sever eşimde demiş kız seni ariyo ediyo napsin sende bayılyon gelinine şuraya bak telefon bile acmiyosun demiş aynen aynen demiş geçende şakasına wp kendi aramızda resim koyduk eşimle hareketli demiş bna mi çektiniz o hareketi eşimde demiş gerskirse gelininle ben sna da yaparız demiş yüzüne kapatmış neden bu Kaynanalar böyle ya:/

1 cevap

0 oy
(3,736 puan) tarafından
Kaynanalar oyle de seninkiler bastan beri niye boyle cozemedim, bnce mesafeli ol canim huzurun icin
(149 puan) tarafından
Öyle yapıyorum canm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 762 göst.
16 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 741 göst.