0 oy
232 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (569 puan) tarafından

Fırında et fırın ağzı yani 

Pirinç pilavı (acaba tarçınlı kestaneli kuş uzumlumu yapsam yoksa sadece mi )

Mercimek çorbası 

Patatesli börek fırında yufkadan 

Kuru patlıcan dolması salata turşu kola yoğurt.... Böreği şimdi yapsam dolaba koysam akşam etle beraber pişirsem olurmu kokusu geçermi yumurtasını sürmeden mi koymqm gerek eğer smdi yparsam 




image

3 Cevaplar

+1 oy
(7,101 puan) tarafından
Niyeyse bu böreğin yumurtasi çok kokuyor ya 
-Reklam-
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Sade pilav herkes baharatli sevmiyor 

Eti pişir snr böreği at yemegi geri firina koyarsin sıcağı ile kalır yada böreği pişir eti sonra at firini kapatacinda böreğide koy sicak kalır
0 oy
(23,325 puan) tarafından
Menü güzel. Ben sade pilav severim. İçine tatlı şeyler sevmiyorum. Yani iç pilav sevmem. 

Böreği de hazırlayıp yumurtasız olarak buzdolabına koysan bosey olmaz. Pisireceginde çıkarır yumurtasını sürersn

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 290 göst.
0 oy
8 cevap 296 göst.
5 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 426 göst.
7 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 596 göst.
29 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Azerin annesi (202 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,475,015 soru

24,148,088 cevap

334,756 kullanıcı

...