0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (2,220 puan) tarafından

Blender hediye geldi daha kullanmadım bana kullanışsız bir ürün gibi geliyor sizce kızlar smoothie ve milkshake dışında ne yapılır bununla, biz evde ne smoothie içeriz , ne de milkshake yaparım ben bununla ne yapabilirim başka 

image

image

image

5 Cevaplar

0 oy
(1,974 puan) tarafından
Süs olarak kalır ozamn cnm:)))
(2,220 puan) tarafından
Yani hediye geldi benim alacağım birşey değil normal blender setim var , meyve suyu sıkma makinemde var bununla ne yapilirki millet detox suyu falan hazırlıyor hiç icemem öyle seyleride başka birşeyde olmuyor galiba bununla
(1,974 puan) tarafından
Bilmiyorum ki cnm vla birisine hediye ederken sende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Koy kenara sende başka birine hediye götür :)
(2,220 puan) tarafından
ne yapılır ki sadece milkshake veya smoothie dışında işe yararmıki acaba
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Kiz milk shake smoothe filan yapiliyor sanirim bi 
(7,470 puan) tarafından
Evet canim milkshake yaparsin çocuklara çilekli muzlu :)
(7,470 puan) tarafından
Ben kizimin dogum.gununde buyuklere limonata cocuklara milkshake yaptim bardaklara hazirladim iclerinede pipet filan anaam bi baktim kayinbabam babam milkshake iciyo bebeler limonata ben şok gitti bi gülme :))
(2,220 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Milkshake de güzel oluyor kayınbaban haklı ben olsamda milkshake içerdim :) baya kullanım alanı varmış aşağıda biri yazmış bir an kargodan alınca beynim durdu ne yapayım ben bununla diyede şimdi öğrendim bende canım
(7,470 puan) tarafından
Ahahah dimi :) gule gule kullan canim :)
(2,220 puan) tarafından
Sağol canım :)
0 oy
tarafından
Bana hediye edebilirsin fjfjfj
(2,220 puan) tarafından
olur canım jdjsjdnsksk :) hediye geldi ne yapacağımı bilemedim kullanıp memnun kalan varmı acaba
tarafından
Çoğu şeyde kullanılıyor aslında, googleden bakabilirsin neler yapılıyormus.
0 oy
(9,081 puan) tarafından
Ben hersey yapiyorum    Maydonoz limon zencefil salatalik falan cekerim kendime. Kiza muzlu sut meyveli sut yaparim.  Findik  fistik cekip findik ezmesi fistik ezmesi yaparim.  Yazin meyveleri cekip dondurup dondurma yaparim  kahve yapar kahveme sut kopurturum. Bazen. Herbalife shake yaparim kendime.  Kuru meyveleri kaynatirim bunda cekerim puding gbi kivami olur hergun. 1 kadik sabahlari yerim bagirsak calistrr.  Kiza krep pankek hamurunu biztlatirim   8 aylik bebis var ona findik ceviz badem cekerim    Bakliyatlari cekiyorum mercmegi. Cekip un haline gelio   Pirinc oyle.  
(2,220 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Baya ise yariyormus canım o zaman ben bilmediğim için ne yapılır diye düşündüm bir an o zaman bende kullanayım eşime  bende dedim fındık fıstık cekeriz dedim çekilmez dedi bende cekilir galiba dedim evde çikolata tarzı fıstık ezmesi tarzı şeyler yapabileceğim aklıma gelmemişti  baya bana akıl verdin bende kullanırım öyle ise teşekkürler canım birde buz da atabiliyormuyuz içeceklere çekerken bu makine buzları parcaliyormu
(9,081 puan) tarafından
Aynn buz falan cekiliyor canim aynisinin pembesi var bende de daha birairi sey yapiorum da suan  aklima helmedi   Yazin ozellikel cik kullanirim  ilk kizim hep blendirlanarak corba yedi yillarca onun sevzelerini yemeklerini falan da cekiyodum. Simdi ogluma catalla eziyorum blendira alistirmadim da kizimda elim ayagim gibiydi azcik biseyi cekmek icin
(2,220 puan) tarafından
Sağol canım artık bende kullanırım artık ozaman ,bebeğim büyük ama bende fıstık ezmesi sağlıklı çikolata falan yaparım ,muzlu süt meyveli sütler yaparım bebeğime sağlıklı olur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 213 göst.
0 oy
6 cevap 214 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (2,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 260 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,335 göst.
30 Kasım 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Balkızın annesi (758 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,019 soru

24,052,305 cevap

329,727 kullanıcı

...