0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Kızıma çanta öreyim dedim kuzular neyse hamuru yoğurdum çantayı yarıda bırakıp içli hazırladım patatesli içli birde yağlı yaptım 35 tane derken saat 6:30 bir telefon geldi ( bu sürede çocuğu içli ve yağlı bitmişti 10 tane kalmıştı) yanlız ortalık alak bullak yarın sabah 9 da misafirim gelecek 3 4 kişi. Hemen içlileri bitirip bulaşık makinesini çalıştırıp eşimle markete gittik alışverişe eve geldik saat 8:30 poşetler şuan masanın üstünde evleri silip süpürdüm. Birazdan setin üstünü temizleyip kuru fasulye haslicam birde buzdolabı içini silip yerleştirme tuvalet banyo yıkanacak birde dolap dışlari silinecek ve son iş çamaşır katlanacak bu saydıklarım 2 saatimi alır ama ben aşırı derecede yoruldum misafirlerim uzun yoldan geliyor ve çok sevdiğim birisi sizin gün nasıl geçti bu arada bilseydim sabah işleri yapardim bugün iş yapmamıştım sözde yatacaktim neyse ya sizin gününüz nasıl geçti aşko kuşko anneler 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nasıl geçti biliyo musun bacım aynı seninki gibi hiç bişey anlamadım 10 gün oldu heralde temizlige giriseli çıkamıyorum işin içinden yarında misafir gelecek akşama yatak odasin cocuk odası banyo tuvalet bitti holü de hallettim mutfağın dolaplar silindi cam silindi perdesi yıkandı patates haslamistim yarın soyup salata yapcam sarmami pişirdim şimdi kalıp bi revani yapcam bi börek sarcam sonra mutfağı toplayıp silip supurcem oturma odasında çamaşırlar var kurumuş onlar katlanacak ilk temizliğe oturm odasi ve salonla başlamıştım zaten ama geri battı bi süpürüp toz alıp mopla silinecek bu gece yetismezse sabaha kalır artık 
(688 puan) tarafından
Vallaha benim belim koptu ya son bir işim kaldı şimdi bulaşık makinesi yerleşecek buzdolabının içi silinecek market alışverişi yerleşecek belki sabaha patates soyarim şimdiden
tarafından
Ayyy oldum bacım oldum salonu toparladım oturma odasını toparladım revaniyi yaptım böreği yaptım bi mutfaktaki bulaşıklar yıkanıp 3 oda süpürüp silinecek hız halim kalmadı bulaşıkları hallediyim tezgaha çamaşır suyu dikmen lazım yoksa onu da birakcam da eşim kokusunu sevmiyo o gelmeden havalandı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı gerçekten ya günler geçmiyor sanki 
(688 puan) tarafından
Benim bugün ağır geçti sadece iş yüzünden canım
0 oy
tarafından
Ne çanta örüyorsun canım bende çanta örüyorum merak ettim seninkini
(688 puan) tarafından
Yarın atarım canım ayıcık figürlü çoğu bitti yarın kulpunu ve anahtsrligini örer birleştirip atarım nasip olursa
tarafından
Tamam canım bende tavşan çanta yapıyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 528 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 482 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 464 göst.
20 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mutluluk45 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,533 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,170 soru

24,179,154 cevap

336,251 kullanıcı

...