0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Okullar tatil çocuklar evde. Cocuklarla nasıl vakit geciriyorsunuz. Öneriniz var mi

3 Cevaplar

0 oy
(14,878 puan) tarafından
Biz oyun oynuyoruz bol bol oyun hamuru yapboz jimnastik öğretmencilik. Kaldı 9 gün. Kreşe sonra miniko ben de okula 
(14,878 puan) tarafından
Bir iki gün çıktık biz arada markete gidiyoruz o kadar bi gün de avm de takıldı. Hava bugun urfada da soğuk dedim kış anca geldi
tarafından
Bende 1 haftalık izne ayrılmıştım. Pzt baslicam. 1 gün AVM ye 1 gün parka gittik. Dün babası belediyenin tiyatrosuna götürdü. Her günümüz dolu dolu geçsin istiyorum ama yapacak bir şey yok
(14,878 puan) tarafından
Ben de okula döncem kız benim de ara tatil şu an valla evde olmak hem güzel hem sıkıcı açıkçası. Çocuğa da yetmıyo oyun alanı dar olunca
tarafından
Evde olmak güzel yinede. İş stresi yok. Öğretmen olmak ne güzel bı sürü tatiliniz var. Erkek olsam kesin öğretmenle evlenirdim:))
(14,878 puan) tarafından
Eşim de öğretmen. Ona sormak lazım bir de akşama kadar stres doluyorum 35 kişilik sınıflarda :) tatil kısmı güzel çalışma kısmı maalesef insanla haşır neşir olunan her iş gibi sıkıntı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bol bol yatıp dinleniyorum sayili gün çabuk geçer sonra dön okula çocukların başına 
tarafından
Sende çocuk yok galiba. Erkenden uyandiriyorlar yoksa
tarafından
Hamileyim Bi sorun olmazsa mayısta dogumum var
tarafından
Cnm hamilelik çok güzel zamanlar. Bol bol dinlen sağlıkla kucağına al ins:)
tarafından
İnşallah cnm Amin:)))) okula döndüğümde mumla arayacam bu dinlenme gunlerimi o yüzden tadını çıkarıyorum simdiden :))))
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Misafir gelecek :) menü düşünüyorum . Dinlendirin diye düşündüm ama benim çocuklar bir türlü uyumuyor :) 
tarafından
Kolay gelsin cnm. Çocuklar ozlemistir senle vakit geçirmeyi
(7,101 puan) tarafından
Kız yok biri Mart'ta beş olacak diğeri on aylık
tarafından
Allah bağışlasın cnm. 5 yaşındaki gündüz uykusunu bırakmıştır ama diğerinin uykusu gelir herhalde. Benim 5 yaşındaki de uyumuyor artık 1 buçuk yaşında var salladım uyudu o
(7,101 puan) tarafından
Yok benim çocuklar zor biraz :) uyku yok:) oğlum gece uyuyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 295 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 335 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 943 göst.
0 oy