0 oy
121 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (884 puan) tarafından
Kızlar diyet yapıyorum ama sezaryenden kalma alt karin bölgem asssla gitmiyor spor da yapıyorum. Bir yerde g5 uygulaması ile zayıflatmayı istiyorum. Aranızda yaptıran ve sonuç alan var mi

1 cevap

0 oy
(9,082 puan) tarafından
Bende diyetisyene gdiorum son 4 kilo yapisti mibarek 4 kilo icin basladim    Yaninda g5 paket hediye lenf drenaj hediye. Guzel masaj gbi oluo dolasim hizlanio ama inceltmio bence. İncelme icin dilan polatin raspingi gibi bisey var benim gittgim yerde macig koymuslar ismini o inceltir ama. Oda baya pahali
(884 puan) tarafından
Yağlar gidiyor mu acaba. Diyetisyenim yağ oranın cok yuksek dedi. Ben de dilan polatın o yöntemini biliyorum fotoğraflarda etkili olduğu görünüyor ama bilemiyorum tabii. Pekii bu g5 yöntemi sizde nasıl bir artı bıraktı ya i tavsiye eder misiniz
(9,082 puan) tarafından
Daha iki seansa girdim heniz net  sonuc aldim diyemem.  Dialn polata paket aldim gecen sene ekimde gidecektim hamile kaldgimi ogrendim kazayla. Sonra aradim. Dondurdular. Bebek dogdu 3 ay hak verdiler dogum sonrasi ama 3 ay insani sekilde yasayamadim bebek cok husysuzdu falan resmen paketim yandi gidemedim suan 8 ay gecti dogum ustunden. Neyse. Karnima yaptriorim bende bagirsak hareketlerimi arttirio vs cikasim gelio hemen. Mtablizma hizlanio odem azalio   Dogum sonrasi daha hic adet olmamistim adet oldum bugun insallah daha hizli iner siskinligim odemem falan
(884 puan) tarafından
Heee demek ki o fotoğraflarda gördüğümüz öncesi sonrası inen şişkinlik yağ degil de ödem öyle mi .
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 191 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 395 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 248 göst.
30 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ahsenim (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
28 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,854 soru

24,091,070 cevap

331,752 kullanıcı

...