Yeni doğm yapmışkm kzım kolikti uyumuyıdu sürekli ağlıyodu boklu bezi alıp çamaşır makinesine atmışım ve içinde beyaz çamaşırlar vardı bir güzelde çalıştırdım çamaşırlar yıkandı kurutma makinesine atmak için bi açtmki ne göreyim makine *** içindeydi
Bende çocuk aramıştım evin içinde
İkinci oğlum daha kırkı filan çıkmadı uyumuyordu uyutmusum bı şekil hatırlamıyorum tabi ☺️ beşiğe koymuşum ayağıma bı baktım çocuk yok yerde odalarda çocuk arıyorum nasil gidicekse başka odaya sonra eşim soylemisti beşikte çocuk diye
Elimdeki telefonu aramaya kalkmıştım bir ara
Kızimin biborununu çöpe bezinide buzdolabına koymuşum
Oğlunun iç ses annemin beyni yandı galiba:)diye düşünmüştür kuzucuk,. Acaba sebebi olduklarının farkındalar mı:)
Benim de çok olmuştur ama öyle aklımda kalan yok , daha doğrusu benim aklımda bişey kalmıyor oğlum sağolsun öyle yapıyorki aklım almıyor artıkın:))))
oglumu besledim biberonda yarım mama kalmıstı biberon dolaba koyayım bı ıkı saate ısıtır gerı verırım dıyordum altını da degıstırdım o ara neyse bı ıkı saat gectı bıdaha mama vercem cocuga buzdolabının bı açtım biberon bakarken bı baktım çişli bez hemen çöpe koştum biberon da tezgahtakı küçük çöpte kendime çok acımıştım o gün ya yorgunluktan kafa gitti kızım geçmiş olsun demıstım
Bende çocuklarım çok küçüktü 3 taneler.. tezgâhın üstünü topluyorum hızlı hızlı ketılı alıp buzdolabı na koymaya çalıştım bide kızıyorum bu niye sığmaz buraya die
1,488,678 soru
24,333,534 cevap
345,744 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın