0 oy
1,405 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Artık dayanamıyorum severek evlendim ama bin pisman oldum arkamda durvam bi ailem var cok sukur ama kafam cok karisik evine düşkündür her istedigimizi alır evet ama cok sinirli ve baskın her sey onun istedigi gibi olsun istiyor bagiriyor ustume yuruyor cok sinirlendimi sirtima falan vuruyor teyzemler falan bak cok kiskanc bak mutlu olmazsin bu cocuk deli diyorlarfi hepsini sacmalayin ben seviyorum diyerek ***** gibi evlendim hatta bi teyzemle kocam icin konusmuyorum ayrilirsam arkamdan hep konuscaklar ellerine koz vercem sevincekler bile ailem gelse surati bes karis aileme hatta ablama safmisin yok bilmem ne dedi ailem bep benim icin susuyor uzuluyorlar aileme hep laf ediyor neler soyluyor ben ailesine laf soyleyince uzerime saldiriyor aileside ailesi baska birsey yok seviyor beni surekli asaligiyor ama sonra askim diyor pisman oluyor ama ben ccok yoruldum dayanamiyorum bebegim 10 aylik babasiz birakmak istemiyorum ama inanin dayanamiyorum diyorumki kurtul teyzemlere yollamaz kuzenlerime yollamaz kuzenlerimle gorusemiyorum bile hapis hayati yaisyorum seviyorum diyorum kizim icin dayanim diyorum ama yok manyak delinin onde gideni emir veriyor hep onun istedigi olsun istiyor kendimi benligimi unuttum dayanamiyorum ama kizim diyorum hepsi arkamdan biz demistik dicek diyorum ama dayanmaiyorumm napcam kizlar dayanamiyorum

21 Cevaplar

0 oy
(9,920 puan) tarafından
Sevgi incitmez canım eşin seni üzülerek söylüyorum sevmiyor.:( Kendını kandırma ya terapı gorun beraber ya da ayır yolunu 3 gun konusur 5 gun konusur teyzen halan. Sen bundan sonra napmak istiyosun onu dusun.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,878 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgiselamn (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 999 göst.
27 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,905 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,028 göst.
20 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Turkiye1234 (54 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,082 soru

24,081,666 cevap

331,231 kullanıcı

...