Kızım 9 aylıktu odasını ayırdım . Telsiz kullanıyorm aynu zamanda yatak odamla çocuk odam yan yana kızım dönse bile sesini duyuyorm . Şuan 2 yaşında emziği geçen ay bıraktık ben çok denedim nırmal bit şekilde bırakmadı canm sirke sürdüm emziğe . Benden emziği 3 kere istedi bir bardağa sirke sürdüm verdim 4. Yü istemeden ben verdim sirke sürüp ağzına aldı fırlattı emziği ben kaç kere dedim alsana alsana die almadı her defasnda sen abla oldun büyüdüğün için memen sana acı geliyo anneciim artk emzik yok sen kocaman kız oldun dedim hep kafa sallafı 1 aydır kullanmıyorz . İlk 3 gece çok uyando emziğini aradı 2. Gece biraz daha 3. Gece çok az kalktı 4. Gece emziği aramadı canm
Biraz zorluyo canm kararlı olman lazm ağladıkça yok canm diceksin sen abi oldun abla oldu vs die saçlaronı okşa en fazla 3 güne alışır. Sen kararlı olursan devamı gelir eğer pes edip verirswn bunu aklına kazır bir sonraki bıraktırışında seni çok zorlar nasl olsa vericeksin die
Bu dönem sene başında kreşe başladı yaklaşık 2 buçuk yas civarı. Kreşe başladığından gün kendi yatağında yatırmaya başladım. 1 2 hafta neredeyse her gece uyanıp beni çağırdı onunla yattım. Artık düzeldi çok şükür. Nadiren geceler dışında deliksiz uyuyor sabah bizden erken uyanirsa da sesleniyor anneee sabah oldu diye. yatağından çıkıp yanımıza da gelmiyor sıpa
Erken mi derken
Ben vicdansızim galiba. Millete bakıyorum bir vicdan azaplari oda ayırırken. Ben hiç vicdan azabı çekmedim sanki uzaya gitmiyoxya. Yan odamda. İki kapıda ağzına kadar açikti zaten. Annelik hissi hık dese duyuyorsun zaten.
11aylikken ayırdım. Keşke daha öncede ayirsaymisim. Uykusu daha uzadı. Önceden bizim horlama dönme sesimize bile uyaniyordu. Sonra daha güzel oldu
1,487,592 soru
24,318,136 cevap
345,175 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın