0 oy
193 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Hanımlar bebeğim 10 aylik geçen gün cips almıştım bebeğim durmadı bende bebeğime verdim islerim vardi biraz onunla oyalansin diye fistikli cips ti o günden beri poposu pipisini yukarısı falan hep küçük küçük isilik gibi kirmizilastj bende ilk baş pişik oldu sandım ama 3 gün boyunca ara ara yedi cips ve şimdi karnında da çıkınca anladim fustiga alerjisi olduğunu artık vermem asla şimdi napmaliyim sizce fotoğrafta net gorunmuyor ama baya belli

image

4 Cevaplar

0 oy
(918 puan) tarafından
Ovv fıstık çok tehlikeli yâ o gidadan uzak tutman gerekiyor onun haricinde bi iki hafta sık sık duş aldır ama üşütme kıyamam rabbim hemen geçirsin İnşaAllâh benim oğlumun da fıstığa alerjisi var. Ama şöyle bir şey de var fıstıklı olsun veyahut olmasın market duzenlerinde o kadar çok katki maddesi varki hemen dokanıyor. En basitinden masum gibi gelir çubuk kraker ve balık kraker vereyim dersin ama maalesef çok katki maddeleri var hele ki renklendiriciler çok çok zararlı. Benim oğlum balık kraker yiyince resmen bronşit oldu baştan anlamadımm ama sonra dank etti. 
tarafından
Normalde cips falan vermem ama isim bazen oluyor ve bebegimde durmayinca vır iki tane verdim ama vermez olaydim ilk defa bir şeye alerjisi oldu
(918 puan) tarafından
Verme cânımın içi daha çok küçük hele ki fıstıklı
-Reklam-
0 oy
(9,093 puan) tarafından
Fotoda hiç bişi gözükmüyo canım. Kız yazık el kadar bebeye cips verme. Meyve filan versen yemez mi
tarafından
Meyve veriyorum ama boğazında kaliyor boğulur diye korkuyorum ama cips eridiğini için ağzında o yüzden verdim ama Bi daha vermem
(4,588 puan) tarafından
O da damagina yapışır
0 oy
tarafından
Gıda alerjisine çok benzetemedim ben çünkü alerji fısır fısır olmuyor ara ara yerlerde kabarcık oluyor ve dönüyor bir bakıyorsun başka yerde çıkmış çabuk ilerliyor ve kaşınıyor çok geçmiş olsun bebeğinizin Ayıda küçükmüş paketli gıdalar vermemeye çalışın
tarafından
Bi daha vermem artik  ilk ve sondu
0 oy
(160 puan) tarafından
Benim oglumda yer fistigi yediginde boyle oldu ben de pisik oldu sanmistim ama dışkısından anladim. Buyudugunde gecti suan alerji yapmiyor
tarafından
Çok şükür bu sabah baktım iyilesmis  oglum
(160 puan) tarafından
Gecmis olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde akcakus (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
4 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,394 soru

23,882,469 cevap

321,408 kullanıcı

...