0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (1,929 puan) tarafından
Kızlar Bebeğim 4 aylık yarın Bera testi yapılacak doktor bütün gece uyumayacak dedi uyutmayacaksın dedi ve de aç bırakacaksın yani saat en son şimdi verdim saat 8.30'da teste girecek 12-13 saat aç kalacak hemen hemen nasıl dayanacak yani bebek hem açlığa hem de o kadar saat uykusuzluğa yani bir çözüm üretin gerçekten kafam Durmuş durumda şimdiden mızmız yani Bir de Bera testine Ben de girecek miyim yoksa sadece bebeğimi alacaklar

7 Cevaplar

0 oy
(3,554 puan) tarafından
Oy kıyamam daha 4 aylık nasıl dayanack bnm 1 yaşındaydı sünnet oldu iki saat verme dedi içim gitmişti:(
(1,929 puan) tarafından
Vallahi bende bilmiyorum canım bende üzülüyorum ama öyle dediler
-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından
Ne testi ki oyle ya cok entersan okadar sata hakkaten nasil durcak oynatsan bile sizar bebek. Son raddesinde.  Allah yardimcin olsun post yukari cikain
(1,929 puan) tarafından
İşte o sızma durumunu istiyorlar uykusuzluktan baygın olmasını işitme testi canım detaylı bir test üç defa yenidoğan işitme testi yapıldı duymadı bunu yapıp duyup duymadığını seviyesini ölçücekler cihaz hassas diye böyle yapıyorlar
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Yaaa Allah yardımcınız olsun düşündükçe zor yavrucak nasıl dayanacak yetişkin insan için bile zor 
(1,929 puan) tarafından
Fazlasıyla canım 12 saatlik ama öyle dediler aç ve uykusuz olacak test çok hassas uyku baygını olması gerekiyor saf uyku istiyorlar uyanmamasi hareket etmemesi gerekiyor
(14,147 puan) tarafından
Canan ozeline yazıyorum bakar mısın ☺️
0 oy
(1,334 puan) tarafından
İmkanın varsa sokağa felan cikarticaksin gezdirceksiniz yani evin içinde sürekli tutmak fayda vermez cam balkon heralde öyle öyle idare edilir ama zor bi gece olcak Allah yardimciniz olsun 
(1,929 puan) tarafından
Keşke olsa dışarı canım ama eşimde gece çalışıyor tek başıma gece gece nereye gideyim
(1,334 puan) tarafından
Evet zor balkonlarda camlarda gezcen çünkü o şekilde biraz biraz oyalaniyor bi günlüğüne artik çizgi film tarzı şeyler izletcen ac ve uykusuz kaldikca ağlama krizi felan da olur Allah yardımcın olsun
(1,929 puan) tarafından
Çok şükür atlattık canım geçti şükür evet çok zordu kah TV kâh ön kamera yı kendini izlemeyi seviyor öyle yaptım yüzünü yarım saatte bir yıkadım
(1,334 puan) tarafından
Çok şükür canım çok sevindim
0 oy
tarafından
Ya cok imkansiz nasil dayansin el kadar sey acliga uykusuzluga off :((
(1,929 puan) tarafından
Bende bilmiyorum canım saf uyku istiyorlar uykusuzluktan baygın halde olmasını istiyorlar ama nasıl olacak bilmiyorum dayanır mı hiç bilmiyorum
0 oy
(5,262 puan) tarafından
Hadi açlıktan ağlar ağlar susar belki ama olduğu yerde uyur kalır bebek bu yani..araba dicem ama çoğu bebekte arabada uyumayı sever.hoş yaz günü değilki gezdirsen üşütür bide.. zor bir durum Allah yardımcın olsun 
(1,929 puan) tarafından
Kız eşimde gecede birde tekim ne yapacağım bilmiyorum saf uyku istiyorlar uykusuzluktan baygın halde olmasını istiyorlar ama nasıl olacak bilmiyorum
0 oy
(643 puan) tarafından
O ne demek ya bera testi işitme testi değil mi. Benim oğlum erken doğmuştu ona yaptirmistik uyursa iyi olur. Uyumazsa da sorun olmuyordu ben emzirerek yaptırmıştım testi
(1,929 puan) tarafından
Detaylı ama yapılan bir test bana uyumazsa başka gün veririz dediler

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 229 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ElvinHelin (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 460 göst.
10 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ebruli44. (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 224 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu