0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hemen olaya giriyorum. 

Bizim kiralık Bi evimiz var kiracı arıyoruz. Dün ilamı evin camlarına astık. Bugün üç kişi aramış eşimi. Üçü de kadın. İlk ikisiyle evi bile bakmışlar beraber. Sordum öyle aklıma geldi. Sormasam söylemiyor da ha. Aşırı sinir oldum. Üçüncü kadın yanımda aradı dinledim. Kadın böyle gevşek gevşek konuşuyor sanki yıllardır tanıyor gibi. Gülüyor ayıptır söylemesi yav.şak gibi. Eşim ona normal konuştu neyse. O da garip buldu kadını zaten.

Ama şu ilk iki kadınla ev bakmasına çok sinir oldum. Atıştık da hatta. Ne demek kadınla beraber ev bakmak falan hadi bana söylese neyse. Sormasam söylediği yok. Dedim ev ortak o zaman benim telefonu da yazalım beni de arasınlar. Yok efendim ne alakaymış ben yapamazmışım. Anasını satayım ev ortak gevşek gevşek kadınlar onu arıyor o alaka değil benim dediğim ne alaka. Ben mi abartıyorum Allah aşkına ya 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 824 göst.
9 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 870 göst.
18 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Umutsuzzz (308 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 1,805 göst.
13 Ağustos 2026 Diğer kategorisinde 1anne1ogul (2,290 puan) tarafından soruldu
+8 oy
25 cevap 2,004 göst.