0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (395 puan) tarafından
Kızlar yukaridada yazdığım gibi reglim 5 gün var dünden belli test yapıyorum ve hepsi silik ama gözle görünyor yani neden öyle çıkıyorum geçen ay kimyasal yaşadım eğer varsa bebek yine öyle olacak diye korkuyorum

4 Cevaplar

0 oy
(395 puan) tarafından
Yazacak kimse yokmu 
-Reklam-
0 oy
(421 puan) tarafından
Kimyasalmi onu suan bilemeyiz ama anlattiginiza gore hamilesiniz tebrikler . Bende 5 gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim canım güzel düşün güzel olsun 
(395 puan) tarafından
Insallah canim insallah
Ya bende diyorum olmasa çıkmaz 3 tane yaptım ucude ayni cikti
(421 puan) tarafından
3undede hata olamaz canım
(395 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum bitanesi yanlış 2.yanlis
3.cudemi yanlış sonuç verecek
0 oy
(395 puan) tarafından
Arkadaşlar postum çok aşağıda kalıyor çoğu kişi görmüyor ama gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var 
0 oy
(2,143 puan) tarafından
Canım ben günüm geçip hatta üstünden da 1 hafta geçtikten sonra test yaptım öyle çıktı kontrole gittiğimde 6 haftalıktı kalp atışını dinledik geldik. Acele etme bekle biraz daha 
(395 puan) tarafından
Offf ama beklemek yoruyor beni
Gerçekten ilk hamileliğin erken doğum oldu bebeğimi kayıp ettim
2.kimyasal oldu ve onun üstüne 3 sene bekledim
3 senenin sonunda geçen ay kimyasal oldu
Doktoruma bana silik gördüğün an kan testi yaptır demişti şimdi yapsam mı yapmasam mi kararsızım en iyisi bekleyeyim varsa var yoksa yoktur yani hayırlısı olsun insallah
(2,143 puan) tarafından
Başı sağolsun kuzum. Kısmetinde varsa rabbim nasip edecekse her halükarda olur zaten sürekli düşünüp stres yapıp kendini yıpratma bebeğin varsa stresten etkilenebilir. Biraz daha bekle hayırlısıyla günün geçsin baktın olmadı o zaman test yaparsın inşallah
(395 puan) tarafından
Çok TSK ederim
Dua edin olurmu bu sefer Rabbım kucağımza almamızı nasip etsin bize

İlgili sorular

Kategoriler

1,467,290 soru

24,042,492 cevap

329,190 kullanıcı

...