0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Merhaba anneler yorgunum başım ağrıyor dayanılmaz oluyor bazen. 8 buçuk aylık bebegim var kız bebek emziriyorum o kadar huzursuz huysuz ki sürekli mizmiz sürekli ağlıyor kucak istiyor yerse 1 sn durmuyor gece uyumuyor ha diş falan dersiniz ama yok genel huyu boyle doğduğundan beri 3 aylık düzelir 6 aylık düzelir diye diye artık yoruldum evde 1 e giden oğlum da var artık ona da ne zaman harciyabiliyorum ne ilgileniyorum enerjim yok çünkü bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim

2 Cevaplar

0 oy
(1,381 puan) tarafından

Bende aynı durumdayım. 11 aylık oğlum doğduğundan beri düzelir dedim daha yaramaz oldu sürekli mizmiz sürekli ağlar hep kucakta bende her gün baş ağrısı çekiyorum 1 tane olduğu halde. Sanırım değişmiyor huysuz olan bebeler hep huysuz oluyor. Gece uykularım bölük bölük gündüz işlerim yarım yamalak ne gezmem var ne tozmam eşim suriyede annemin evine geldim kalmaya tek olsam heralde şuan yaşamıyordum  Allah kolaylık versin oyuncaklar bile 2. Dakikada sıkılan bi bebek zorr isimiz cidden sürekli ayakta yemek yiyorum tuvalete gitmek bile zor benim için 
-Reklam-
0 oy
tarafından
8.ay atak donemi olabilir dişler de zorluyodur 1 yasa kadar zorluyor bebekler genelde 1 yasindan sonra en azindan uyku yemek duzeni olusur az kalmis sabret senin stresin de ona yansiyabilir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 195 göst.
25 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 187 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.