0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (457 puan) tarafından
Merhabalar karnınahar yemeğini kokusu olmadan nasıl ypabilirim

5 Cevaplar

0 oy
(1,345 puan) tarafından
Gülü seven dikenine katlanır:) bilemedim canm illa haşlanirken pişerken kokusu çıkar 
-Reklam-
0 oy
(155 puan) tarafından
Ben firinlayarak pisiriyorum yağ baharat tuz la felan öyle haşlanmış kadar bir koku hic olmuyor sonra uzerine sarımsakli yoğurt döküp yeriz bizimkiler öyle seviyor ancak
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Haslarken biri az bı süt koyunca kokusu yayilmiyor demişti. Dene istersen 
(8,649 puan) tarafından
Aynen 2 yemek kaşığı kadar dok ustune yine engelliyo kokuyu yaptım ben
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Kimyon koyuyorum ben oda güzel tat veriyor 
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Limon  ve süt  kokusunu alıyor 
(457 puan) tarafından
Teşekkür ederim peki haşlayıp suyunu döksem  sonra yemeğini yapsam çnkü bazılatı haşlamafçfanda ypıyo
(457 puan) tarafından
Siz nasış ypıyosunız
(5,749 puan) tarafından
Haslayip yapiyorum  ben 5 dakika kadar karnabahar cabuk pisiyor zaten

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,201 göst.
12 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Fatmam (701 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,467,309 soru

24,042,863 cevap

329,212 kullanıcı

...