0 oy
198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (186 puan) tarafından

Kızlar spiral taktırdım 11 gun sonunda ılıskıye gırdık esımle ne olur ne olmaz ıcıme bırakma dedım sperm ama beceremedı sımdı dunden berı akıyor normal dımı rahme gıtmedıgı ıcın bendem cıkıyor basına gelen var mı cok korkuyorum hamıle kalmaktan 2 sene ust uste doğurunca tabı

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gitse bile spiral sperm hucrelerini öldürüyor canim zaten o yüzden gebelikten koruyor
(186 puan) tarafından
Ay allah razı olsun herıfın basının etını yedım dunden beri ondan atıyor vucudum herhalde her ıhtımale karsı yınede bırakmasın garanti olsun cocuk emzırıyorum gunah ya cok teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim canım 22 yıllık evliyim hep spiralle korundum çocuk araligim 6 yıl hepsi de isteyerek oldu
(186 puan) tarafından
Oh cok sukur bende 2021 2022 sezeryan dogurdum cok zor oluyor her sey benm ıcın yeter de artar gerek yok canıma susamadım :))
-Reklam-
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Valla kuzum 11 sene boyunca sadece spraille korundum başka bişey yapmadık atış serbesti yani ama  olmadı çok şükür bişey 
tarafından
:))))) post sahibi değilim ama yazacaklarıma tercüman olmusun canim benim
(186 puan) tarafından
Hahahah cok ıyımıs ama ben bahtsız bedevıyım benm basıma gelmemesı adına atıslara yasak :D
(1,124 puan) tarafından
Valla şansın annem ve teyzem gibiyse kalırsan benim annem teyzlerim spraille kaldılar ceket atsalar hamile kalıyorlardı zaten ;))
0 oy
(2,980 puan) tarafından
Bende 1 ay oldu takılali doktor 10 gün yasak dedi bizde ilişki oldu 10 gün sonra ama boşalmasına izin vermedim doktor Bir ay sonra kontrol dedi geçen hafta kontrolüm vardı iyi duruyor deyince doktor daha yeni iki defa korunmasız ilişki yaşadık bendende geldi sperm senin gibi korktum şimdi buradaki yorumları okuyunca insan rahatlıyor.
(3,729 puan) tarafından
Canım ben de taktırdım yarın ilk kontrolüm olacak aklıma takılan bir şey var acaba ultrasonla mı kontrol yapılıyor yoksa alttan muayene ile mi
(2,980 puan) tarafından
Ultrason ile kontrol
(3,729 puan) tarafından
Ayy sevindim ya tesekkurler
0 oy
tarafından
Ek yöntem kullanmadım hiç 5 ve 2 senedir bu şekilde oluyor.bir sorun yok bir de yeni taktırmışsın lekelenme akıntı gelmesi normal 
0 oy
(3,729 puan) tarafından
Canım dünden beri gelen akıntı eşinle ilgili değildir yeni taktırdığın için olur öyle şeyler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 193 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde ❤️Bir petek annesi❤️ (370 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 372 göst.
0 oy
4 cevap 249 göst.
+1 oy
8 cevap 262 göst.
15 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,755 soru

24,063,396 cevap

330,258 kullanıcı

...