0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Emarim var haftaya dua edin nolur sağ saglim çıkayım çok korkuyorum emardan morga girdim sanıyorum çok kötü etkileniyorum korkusu olanlar nasıl yendi

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakinleştirici al Bir tane 
tarafından
Hastane verir mi yoksa kendin mi alıyorsun
tarafından
Annemde korkuyordu eczane den aldı
tarafından
Bı sorayım varsa alım teşekkür ederim canim
-Reklam-
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Sende benim kayınvalidem gibisin oda çok korkardı girdi çıktı hiç korkulacak bişey değilmiş dedi korkma 
tarafından
Ama birkez daha girmiştim sürekli içinde bağırdım ağladım çok korkunctu
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Gözlerini kapat Ya Allah de okumaya başla kız :D 

Kaç kere girdim ben

tarafından
Ayy bravo vala girdim bikere ağladım ağladım kimse duymadı beni
0 oy
(2,781 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yenebilen varsa bana da söylesin lütfen. Bel ağrısından mahvoldum  ama MR a giremiyorum. 
tarafından
Yaa çok kötü Allah yardımcımız olsun
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Odaya girdiğinizde hiç bakmayın cihaza oturduğunuz anda da kapatın gözünüzü. Çıkana kadar da açmayın. Ben böyle yaptım hiç hissetmedim bile. Düşüncelerle çözülüyor sorun sıkıntı olarak görmeyin 
tarafından
Öyle yaptım ınankı sonra girdim ses çıktı gözümü yavaştan açtım tavana baktım Allah'ım sandım morgdayim ağladım ağladım çok kötü oldum
0 oy
tarafından
Ben özelde yaptırıyorum. Eşim bacağımı tutuyor öyle. Yoksa mümkün değil. Nefes alamiyorum içerde. Neresi bunu kabul ederse oraya gidiyorum. Öp
tarafından
Yaa cok kötü bişey cidden ölüp diriliyorum
tarafından
Malesef bende de öyle.
0 oy
(688 puan) tarafından
İyide kafanın üstü ve ayaklarınin ucu açık tabut gibi değil ki artık neden korkuyorsun farzet koltuğun altına oyuncak girdi onu almaya çalışıyorsun 
tarafından
Ayy çok kötü morg Varya hani çekmece gibi açıp kapatıyorlar hava üflüyor aynı öyle saniyom işte
0 oy
(2,220 puan) tarafından
O kadar da kortucu birşey değil bel emari bende çekildim 10 dk sürdü bittiğini bile anlamadım kendini strese sokma bana bitmiş kalkın diyorlar ben daha önce çok uzun sürmüştü içeri geri alacaklar diye kalkmadim göz açıp kapayıncaya kadar bitmişti bel emarı, daha önceden de 45 dk bütün batından emar çekilmiştim yani abartilacak birşey yok başka şeyler düşün bağırsak çağırsak ne olacak , içinde sakince yat güzel seyler düşün , vakti gelince çıkıyorsun canım sen kendi kendini korktuyorsun bence korkutma emara girmekte ne var 
tarafından
Bende kafa için cekicem canım inşallah hayırlısıyla girip çıkarım yaa çok korktum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 117 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hatice ida (70 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 336 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Lunaa (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,018 göst.