0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim hakkinda birşey demek istemiyorum boşanmak istiyorum bosanmiyor ve duzlemesini bekliyorum şans verdim l yüzden çocuk istemiyorum gizliden spiral taktım kayma birşey olabilir diye ilaç kullanmayı istiyorum 

Ama fiyatlar çok yüksek öyle alacak durumum yok ilişki zmaninda hemn 1 tane alıp kullansam olur mu sprial. Var ilacda alsam zararlı olur mu 

Yada aylık iğne vursam spiral varken 

Çocuk istemiyorum o yüzden yardımcı olun bana bari ben korunayim elimden geldikçe 

3 Cevaplar

0 oy
(16 puan) tarafından
Agir bisey kaldirmadigin surece spiral kaymiyo canm her iki cocugumda 4 sene kullandim ama saglikocaklari ucretsiz dogum kontrol hapi veriyo istersen alip hergun kullanabilirsin spiralde olsa bi sorun olmuyo bn kullandim ayrica sen kendin dava acip bosanabilirsin kendi ister ki davaya bile gelmese 3. Veya 4. Davada otomatik devlet bosuyo dava dusuyo duyduguma gore kendimce fikrimi soylemem istedim yanlis anlasilmak istrmem karar yine senjn 
(2,978 puan) tarafından
Sprial varken sık sık ilişki olursa genede Korur mu cnm bende Yeni taktırdım pek bilgim yok korkuyorm
(16 puan) tarafından
Koruyo ewt rahat ol hic bisey olmaz
(2,978 puan) tarafından
Seninki bakırlimiydi Cnm sprial
(16 puan) tarafından
Ewt bakirliydi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi doktorla konuşsan daha iyi , aile planlaması, korunma yöntemlerini detaylı öğrenirsin 
0 oy
(4,287 puan) tarafından
İlaç sadece ilişki zamanında almak fayda etmez ben 3 yılı geckin hap kullaniyorum ilk kutuyu bitiresiye kadar ek korunma yaptim kısacası olmaz 1 günlük kullanma ile

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 2,721 göst.
11 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balböceğim (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 467 göst.
30 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balböceğim (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (674 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 317 göst.
20 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,092 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,257 soru

23,855,575 cevap

320,079 kullanıcı

...