0 oy
205 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (688 puan) tarafından
yeniden kategorilendirildi
Bugün kızıma lc waikiki den 2 bin civarı alışveriş yapmayı düşünüyorum. Bunu söylediğim de lütfen linç etmeyin. Ben bu kış doğru düzgün hiç bir şey almadım kızıma geçen seneden kalma şeyleri giydi. Bilerek almadım fuzuli almayı sevmem çünkü. Ama bu kıyafetleri seneye kışa olmaz gibi. Bende geçen gün lc de her şeyin aşırı indirime girdiğini gördüm kızıma bir çeyrek altın yapmıştım aylar önce seneye kış alışverişi bu yildan daha fazla zamlanir sizce bozdursam mi en geç 2 aya kadar alırım tekrardan o altını. Siz olsanız naparsiniz bir yanım bozdur al diyor bir yanım kiyamiyor

6 Cevaplar

0 oy
(1,543 puan) tarafından
Ben için linçlenceksin bi mont olmuş bin lira zaten bozdur al çocuğun ihtiyacı varsa 
(688 puan) tarafından
Şuan montlar 380 TL kışa girerken o mont 650 TL idi aşırı düştü
(1,543 puan) tarafından
Ben kışa girerken 7küsüre almıştım şimdi indirime girer herkes kışlığını aldı diye sezon bitiyor al gitsin indirimdeyken bende maaşı bekliyorum seneye giymek için bitane daha alıcam
(688 puan) tarafından
Bende bugün cikcam 2 mont alacam büyük hem oğluma hem kızıma geri kalanı alt üst esorman falan
-Reklam-
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Bnce bozdurma kiz
(688 puan) tarafından
Ama seneye almam gerekecek kıyafet ki şuan atıyorum 5 takım bir mont alıyorsam belki o zaman 3 takım bir mont ancak alırım.
(1,974 puan) tarafından
Hmm eşim para vermiyor mu cnm
(688 puan) tarafından
Evet ayda 2 bin TL veriyor harçlık olarak araba almadan önce yaza araba kredisine girerse vermez arabasisiz şuan
(1,974 puan) tarafından
Hmm anladm cnm ozamn bozdr al kuzum
0 oy
tarafından
Ben olsam alırım indirimde varken sonucta o da ihtiyac yani keyfi yere olan bisey degil seneye daha pahalanir cunku
(688 puan) tarafından
Evet montu var şuan seneye giyer sonraki sene giyemez. Ben 6 7 yaş yada 7 8 yaş bir mont almak istiyorum okula başlarsa giysin diye. Hem oğluma hem kızıma
0 oy
(3,549 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çockların ihtiyacı varsa bnde bozdururdm cnm
(688 puan) tarafından
Var bu kişi geçen senenin kıyafetleri ile idare ettik ama önümüzdeki kışa hiç esorman kazak yok montu sene olur ama ondan sonraki sene olmaz. Hazır montlar indirime girmişken 2 tane almak istiyorum hem kıza hem oğlana 6 7 yaş
(3,549 puan) tarafından
Kuzum varsa yazcaktm yoksa yazmşm:) al çocuklarından önmli değl ya
0 oy
(174 puan) tarafından
İhtiyaç ın varsa bozdur canım 2 aya yerine koyabiliyormuşsun zaten. Kızın kıyafetsiz kalmasın seneye herşey daha pahalı büyük beden alabilirsin uyarsa 
(688 puan) tarafından
Koyarım kuzum mesela şubatta balkon takımı alacaktım onun yerine marta alırım hatta 2 aya bile kalmaz şubatta koyarim
0 oy
tarafından
ZATEN Yerine koyabilecek missin al bence çocuğuna 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,179 göst.
0 oy
6 cevap 224 göst.
8 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu