0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (149 puan) tarafından
Geçen ay kimyasal geçirdim düşük yaptım bu ay regl 3 gün gecikti test nagatif:(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha erken cnm çok acele ediyorsun
(149 puan) tarafından
Kimyasalda 3gub geçse öğrendim gebelikte yok Ağrı'da:(
tarafından
Daha 1 ay oldu rahminin toparlanması lazım vücudunun hazırlanması lazım sürekli kafaya takıp takinti yapma daha coook gencsin elbette olcak önce vücudun ve rahmin Bi toplansin hele
(149 puan) tarafından
Kürtaj olmadım canm doktor bı engel tutmadi
tarafından
rahmin toplanma zamani vardır onu ne sen ne doktorun bilir vücudun ayarlıyor onu doktor engel görmedi ama rahmin hazır olması gerek acele etme elbette olcak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Akışına bırak canım stres çok yapıyormuşsun gibime geliyor
(149 puan) tarafından
Adetin geçmesi strese soktu
tarafından
Hayırlısı canım haklısın aslında adetin gecikmesi değilde hamilelik istediğin için strese giriyorsun gibime geldi
(149 puan) tarafından
Bir sene çok istedim saldım gebe kaldım yine saldım kimyaal olunca kendim düşük yaptım 5 haftada gecikme olmuyomus normal döngü devam edyo die biliyorum bende test yaptım varmı die çünkü ev tasicaz bakıyoruz tedbirli olmk gerekiyo
tarafından
Haklısın canım dikkat et yine belki geç döllenmedir benim bu ikincisi geç döllenme olmuştu
(149 puan) tarafından
10 gün geçsin canm benm 3 gundeym tekrar yaparm giderm hastaneye bazen teste geç dusebliyo burda kimi arkadaş 15gun geçken öğrenen var hayırlısı olsun olmaması uzer ama takmam kafaya ztn eşimde sorun var tedavi gorcek ilaç ama gecikme korkuttu başka bişi varsa die çok korktum normalde gecikme olmaz diyo panik biriyim:)
tarafından
İnşallah vardır canım benim
(149 puan) tarafından
Saol cnm inslh
0 oy
(3,006 puan) tarafından
Canım ne bu acele sakin ol önce rahmin bir toparlansin yine bebeğin olur Allah'ın izni ile stres yapma 
(149 puan) tarafından
Canm kürtaj olmadım doktorum korunma gereği vermedi yüksek tekrar kalmam dedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 95 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.

Kategoriler