0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Yengem gil kaşınıyor genelde koltuk altına yakın bölgeler bacaklarda eklem yerleri falan kaşınıyor dedi. 3 tane nokta nokta kırmızı şeyler var kaşınan yerde. **** dedim halam diyor yok değil ama evde 4 kişi de kaşınıyor şuan kaşıntı özelikle gece oluyor gündüz de oluyor ama gece kadar çok değil dedi 

5 Cevaplar

0 oy
(1,974 puan) tarafından
Geceleri çok kasiniyosan uyuzsunn
(688 puan) tarafından
Bende yok şükür yengem gilde olmuş
(1,974 puan) tarafından
Gece kasiniyolar mi cok
(688 puan) tarafından
Evet gece çok artıyor dedi
(1,974 puan) tarafından
Uyuzlar ozamn cnm elbiseleri 60 da yikasin
utulesin  bütün ewi havalandrsin  kirli camasirlari poşete koyup ağzını bağlasın doktora gitsn ilaç veryor cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biz oğlumla **** olduk yurtdisinda olduğum için zorlandım ama soyleyim lanet bir şey oglumdan bulaştı bana çok hayvanlarla oynayan çocuktu oğlumda anneme geldiğimde fark etim bütün kremleri kullandık yok olmadı yeni yeni iyileşmeyi başlıyoruz benim bütün vücudum mahvoldu yara içinde har yerim krem kullandım yan etki yapti birde eşim 400tl şampuan almış Türkiye gittiğimizde bakalım faydası olurmu ama dikat edin çok kötü bir şey çok 
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Evet uyuzz . Geçirmiş biri olarak söylüyorum geceleri kaşıntı fszla olur küçük küçük noktalar halinde belli eder kendini eklem yerlerinde olur daha ilk bsslari sanırım benim ellerimde yaralar olmuştu o kadar berbat bişey ki . Eczanede sarı bir ksrişim yapıyorlar onunla kurtulmuştuk biz eşimle 3 ay ugrastik her gün her şeyi yıkayıp utuluyordum bizde balayinda tekneden kapmistik. Tekne turuna gittik orda birinden geçti büyük ihtimal öyle düşünüyoruz 
0 oy
(436 puan) tarafından
Sizede gecer uzak durun aynı ortamda dokunmakla geçiyormus
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Kesinlikle **** belirtileri bunlar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 156 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Defnebus (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 153 göst.
27 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 633 göst.
30 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BurcuKuzeyDeniz (435 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 156 göst.
23 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,969 soru

24,132,287 cevap

334,102 kullanıcı

...