0 oy
594 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.....mmjyxydydyd

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esim arkandaysa cok iyi goreve gitti beni anasinin evine yollamaya calisiyor
(738 puan) tarafından
Ben gelene kadar annenlerde kal dedi çünkü ailesinin ne mal olduğunu biliyor
tarafından
Iyi git canim valla
-Reklam-
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Esin arkandaysa hiç kimseyi takma bnde birde anneciğine gitmissin Ohh Miss ♡♡
(738 puan) tarafından
Yok takmiyorum ama zoruma gidiyor hem hamileyim hem eşim yanımda değil tam tersi ilgilenmeleri gerekirdi benimle ama bana tavır yaptılar
0 oy
(622 puan) tarafından
Canm bndede uyni sknti var utanmazsa ortamizda yatar kocami kocami doldurur herseyi atiyo cope dio kocam sanane atsin dio ev onun evi dio naparsa yapsn dio herseyime karisir  yaptigim yemege caya kiyafete herseye bugunde delirtti bni esimde nobetteydi esimi aradim durmuyo die birak dedi git annene napiyosa yapsn dedi 
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Biz aynı evde yaşıyoruz eşim beni sürekli arıyor onları aramıyor onlarda küsüyor ama bana değil banane eşim ister arasın ister aramasın kendi bilir yani bu yüzden bana tavır vs yapmalarına izin vermem asla 
0 oy
(56 puan) tarafından
Boş Ver arama deme yine de sen 

Bak görevdeymiş kaynanamdan hiç haz etmem ama ana duası başka bişey ne olursa olsun eşinin  annesi duasını alsın hergün değilse de 2-3 günde bi arayıp hal hatır sorsun vaktim az hadi görüşürüz desin 

Biliyorum yine yaranamaz geçimsiz birisiyse  kaynanan ama yine de Allah rızası ana duası cnm
(738 puan) tarafından
Valla utanmadan bir de beddua verecekse çocuğuna ne diyebilirim ki.. üzgünüm artık ara falan demem eşim bekarliginda da evlendiğinde de ailesine bağlı biri değildi hep kendi ayakları üzerinde duran biriydi ailesini de pek sevmiyor açıkçası çünkü ayrımcılık var..
(56 puan) tarafından
Beddua etmez artık anadır canım da arayınca kapatırken diyecek ki oğlum Allah a emanet ol o bile yeter de ayrımcı biriyse kötü bise sonuçta hepsini kendi doğurdu neden böyle yaparlar anlamadım inşallah da anlamam iki çocuğum var ikisi de canım ciğerim
Valla sen yine hâline dua et cnm hiç değilse eşin evlenince dönmemiş benim eşim bekarken takmazdı hala kendine gelince kırar döker ama bana gelince pek kıymetli anası babası
(738 puan) tarafından
Hayır sevgiliyken eşim beni çok seviyor diye istemediler beni ondan beridir kendimi sevdirmeye çalışıyorum sevemiyor kadın napayım oğluma naptın sen diyo falan bana sacma sapan bende umursamıyorum artık eşimi bekliyorum sadece benimde oğlum olacak kısmetse Allah ömür verirse oğlumu büyütür evlendirirsem ben böyle biri olmamm
(56 puan) tarafından
Ne güzel oğlum sevdiğini buldu iki mutlu bireyden sağlıklı mutlu çocuklar torunlarımız olur demek varken ne yaptın oğluma demesi de ne mantık anlamadım
Bosverilmiyor ama bosvermeye  çalış cnm
0 oy
(86 puan) tarafından
Sanki benm kaynanamı anlattın vallahi. Ama bnm daha kötü ve eşim onun gerçek yüzünü görmüyo hep kaynanam yüzünden çok büyük tartışmalar kavgalar ediyoruz dünde bir sürü tartıştık eşimle. Olmuyo artık daha yeni 2 aylık bi kızımız olmuştu ama biz yapamıyoruz gerçekten ailesi yüzünden hep onlar yaptı bunu bize ben hakkımı helal etmiyorum yuvamı bozdular. :(
(738 puan) tarafından
Yok benim eşim benim arkamda çünkü biliyor benim nasıl biri olduğumu ailesinin de nasıl biri oldugunu bir şekilde eşini kendine bağla ne bileyim bu aileler ne ister çocuklarının yuvasından nasıl rahat uyuyorlar oğlunun yuvasına huzursuzluk verip
(86 puan) tarafından
Daha yapabilecek  biseym kalmadı ki napayım bilmiyorum şimdi eve gelmiş birbirimizin yüzüne bile bakamıyoruz eşimle. Evlendiğimiz günden beri birbirimizin hatası yüzünden hiç kavga etmedik tartışmadık. Hep ailesi hep ailesi onlar yüzünden kavga ettik huzurumuz kalmadı çocuğumuza üzülüyorum olan ona olacak
0 oy
tarafından
Benim kaynanam haddini aşmış oglumu bile kiskaniyo 
(738 puan) tarafından
Çocuğum doğunca bile ben annemlerde kalırım sevmesinlsr cocugumuda
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Annene gitmekte iyi yapmışsın. Aramıyorsa sebebini oğluna sormalı seni suçlaması yanlış
(738 puan) tarafından
Yani bsnim ne suçum var hep beni suçluyor bu kadın bekarken de oğlumun parasını yiyorsundur diyodu halbuki ben öyle bir insan bile degilim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 373 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde hotiki (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
1 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma1112 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 267 göst.
8 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nagiiiss (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 974 göst.