Elbet herkesin hayat standardı farklıdır. Luksleriniz neler maddi değerler mi yoksa manevi değerleriniz mi noksan ?
Mesela benim için duş alıp,bornozla bir kahve içmek yada elime kumandayı alıp zap yapmak bir lüks
Sobamı yakıp arkasında uzanmak benim için dünyanın en lüksü
Deliksiz uyumakkkkk
Maddi lukslerimde var Allaha sukur ama en guzeli oglumun oglen uykusu
Film izlemek lüks şu an benim için. Şöyle mısır patlatıp doya doya rahatça bölünmeden hemi de alt yazılı olacak Allahhhh lükse bak
Aynn suan icin banada bunlar lux. Elim bos. Ufak bi cantayla gezmek kucagimda bebek tasimamak yedek kiyafet tasimamak kafama gore canim sikildikca kimsenin uyku saatini beklememek aman uykusu gelcek deyip hemen eve gtmemek yemek saatimi spor saatimi kacirmamak kimsenin uykusuna uyarak supurge acmamak Tv sesini duyabilmek icin dibine kadar girebilecegim ses tonlu tv izlememk geceleri kesintisiz uyuyarak vucuduma odem toplamamak 1500 kez emzirmeye kalkmamak. Ne yedi ne aindirdi diye. B.ok nobeti tutup. Cikan mahsulleri incelelememek kusmuk kokusundan cok kendi kendi kokumu hissetmek gibi gibi seyler lux benim icin
Televizyonun karşısına geçip adam akıllı sıcak yemek ve sıcak çay içmek lüks oluyor hiç bir zaman oturup bölmeden yemeğimi yeyip çayımı içemiyorum sofradan kırk kere kalkıyorum yarı yamalak yiyorum sonra cocuk ağlıyor tabakla bardakla bakisiyorum
Vallahi doğrusunu söyleyeyim, oğlumun hasta olmadığı, yemeklerini yediği, eşimin sağ salim eve geldiği hergün benim için lüks evlenmeden önce farklıydı
Eşimle oturup güzel vakit geçirmek gülüşüp eğlenmek çocuklarımızla mutlu olmak bundan daha lüks birşey yok benim için
Gece kesintisiz uyumak
Sıcak yemek çay kahve içmek
Tuvalete koşmadan gitmek
Banyoya 10 dakikadan fazla girmek
Dışarıda gezmek
Su içmek
Normal insanların yaptığı hersey kısaca tabi anneler beni anlar Hele de yaramaz bi bebe anaları
1,493,295 soru
24,399,296 cevap
349,987 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın