0 oy
209 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (134 puan) tarafından
Sabah bı uyandım gözümu zor açıyorum şişmiş hemen göz Hastanesi'ne gidelim dekrrn bı baktım vücudum kıpkırmızı olmuş yarım saatte bile arttı kasiniyo alnı. Kulaklarım her yer kızardı aniden acile gittik doktor alerji olmuş dedi ya yediğin ya dokundugun ya stres dedi biz bunu bilemeyiz öyle test yok burda dedi neyse kartizon içerikli serum ve iğne yaptılar yavaş yavaş azaldı şimdi çok çok az var ama bana tuzlu ve şeker yeme bı sure dediler o niye ki bide sizce bu ne ya böyle oldunuz mı bı daha olcam diye çok korkuyorum tık oldu kasiniyorum gibi hissediyorum ara ara dün farklı olarak bı tavşan eti yıkadım eşim vurmuş gelmiş o yani onu da tüyünü değmedm bakabilir misiniz lütfen  kurdeşen mı ki

3 Cevaplar

0 oy
(1,657 puan) tarafından
Kızımda aynı anlattığın gibi alerji oldu biz antibiyotik kullandık o alerji yapmış sende bu ilaç kullaniyo musun belki ilaçtan falandir
(134 puan) tarafından
Hadi ya çok geçmiş olsun yok canım kullanmıyorm dün farklı olarak bı tavşan dokundum bide hazır kurabiye getirmiş arkadaşım bı ısırık ondan yedim farklı kaç güne geçti tekrarlamadi dimi
(1,657 puan) tarafından
Bizimki iğne yedi sonra düzeldi ama arada yine çıkıyordu sonra doktor iki tane alerji surubuyla krem yazdı bir hafta düzenli kullandık geçti cnm
-Reklam-
0 oy
(1,658 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun anneminde olmuştu ama onun strestendi dedi doktor çok şükür geçti yıllar önceydi 
(134 puan) tarafından
Sağolasın canım sizede geçmiş olsun ya bende üç dört gündür aşırı stresli ve sinirliyim ondan olurmu dedim başka doktora etkiler farklı bişey uapmadiysan tavşan gibi şeyler yapmaz zaten faln dedi demekki stres kaynaklı. Tekrardan tekrarlamamaina sevindim ne yaptınız sakinleştirici falan mı kullandi canim
(1,658 puan) tarafından
Hatırladığım kadarıyla krem ve şampuan kullandı ve sakinleşmeye çalıştı sakinleştirici ilaç kullanmadı zor Bi dönemden geçmiştik umarım sizde atlatırsınız stresten uzak durmakta zor ama dikkat edelim Rabbim var gam yok diyelim dua edicem
0 oy
(511 puan) tarafından
aynı şekilde üç gün arayla oğlumla kızım oldu 24 saat sürdü kaşınan yerler hep kabardı doktor alerji dedi de değişik biseyde yemediker icmediler bide üç gün arayla oldular bende anlamadım neydi 
(134 puan) tarafından
Aaa ilgince bende yemedim öyle yalnız aşırı sinirliyim stresliyim üç dört gündür o da yapabilir dedi başka doktor anlamadım yeni mı oldular canım gecmis olsun tekrarladı mı
(511 puan) tarafından
teşekkürler yok bir ayoldu hemen hemen bı dahada tekrarlamadi valla neydi neden oldu anlamadım oğlum 12 kızım 4 yaşında bu arada hadi büyüğü sınav zamani sitres yaptı diyecem ufakliknneye sitres oldu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 125 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (408 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 243 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 165 göst.
0 oy
5 cevap 554 göst.
7 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu